Musthaves voor treinforensen

trein

Iedere dag met de trein naar je werk is nogal een struggle. Sprintjes trekken, overvolle coupés, onverwachte regenbuien, gladde trappen en een zware tas zijn meer regel dan uitzondering op een gemiddelde werkdag. Gelukkig kun je het jezelf wat makkelijker maken door de juiste items te dragen.

Lange jas
Voorkom een natte kont als je trein vertraging heeft en je moet wachten op een natgeregend bankje. Ook fijn om een omhooggekropen rokje te verdoezelen op de fiets.

jasSessùn via Fabriq.nl € 285

Lekkere sjaal

Naast dat zo’n warm breisel je beschermt tegen de kou, kun je ‘m opvouwen tot kussentje om lekker tegenaan te leunen in de trein.

skaalCoisa € 39,95

Cape

Een cape kan je in een overvolle coupe makkelijk van je af laten glijden, zonder je elleboog in het gezicht van een medereiziger te planten.
cape
French Connection € 166

Laagjes

Op de fiets naar het station is een wollen trui onder je winterjas lekker warm, maar in de trein zweet je je er een ongeluk in. Als je verschillende laagjes draagt, kun je deze laag voor laag afpellen. Net zolang tot je voor jezelf de goeie temperatuur geregeld hebt.
laagjes
Alles van WE

Opvouwbare paraplu

Gaat het niet regenen, prima. Maar mocht de hemel openbarsten, dan kun je zonder verzopen kat-look op kantoor verschijnen.
plu
10 Days € 29,90

Platte schoenen

Met platte stappers overwin je iedere gladde trap en kun je altijd een sprintje inzetten in die laatste cruciale minuut voordat de trein vertrekt. Draag je liever hakken op kantoor? Neem een paar mee in je tas en doe ‘s ochtends een snelle schoenenwissel.
schoenZara € 49,95

Rugtas

Zo is het gewicht van je zware laptop beter op je rug verdeeld dan wanneer je een hand- of schoudertas draagt.
rugtasMipac € 47

Headphone

Sluit je af van andere forensen die zwetsen over hun collega’s , het avondeten en op te halen kinderen.
headphones
Skull Candy € 89,95

Foto boven: 123RF