Muts op: ‘Woensdag weer kans op sneeuw’

weersverwachting

Genoot jij vorige week ook zo van het mooie winter wonderland? Dan hebben we goed nieuws: deze week is er weer kans op sneeuw. Volgens Weerplaza kan er wel drie centimeter sneeuw vallen.

Muts op

Herinner je je vorige week dinsdag nog, toen het uren achter elkaar sneeuwde? Komende woensdag herhaalt zich hoogstwaarschijnlijk hetzelfde riedeltje en kan er op grote schaal één tot drie centimeter sneeuw vallen. Op sommige plekken in het land wordt zelfs 5 centimeter sneeuw voorspelt.

Vooral het zuiden, zuidoosten, midden en oosten van het land hebben kans op een mooie laag sneeuw. Maar, Weerplaza houdt een slag om de arm: ‘Het is allemaal nog wel onzeker vanwege de precieze koers van het lagedrukgebied dat langzaam vanuit Noordoost-Frankrijk via Luxemburg naar het noordwesten van Duitsland trekt. Bij een iets gewijzigde koers kan de neerslagsoort, maar ook het weerbeeld, compleet anders worden. Een dag om in de gaten te houden dus!’

Kop op

Heb jij vorige week alle sneeuw met lede ogen vanaf je bureau moeten aanzien? En baalde je toen je alle grappige filmpjes van sneeuwballengevechten, sneeuwpoppen en gele sneeuw voorbij zag komen? Kop op, pluk de dag en zorg ervoor dat je woensdag tijdens je pauze sneeuwpret voor tien hebt. Voor je het weet is ‘ie weer weg…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.