Netflixen terwijl het lijkt alsof je een conferencecall hebt: zo doe je dat

Netflix Hangouts

De zomer is niet alleen in medialand komkommertijd. In bedrijven zijn er veel mensen op vakantie en dat betekent onbeantwoorde mails en projecten die pas later kunnen worden opgepakt. Natuurlijk wil jij zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaan. Daarom deze applicatie waarmee je je Netflixachterstand ongestoord bij kunt werken.

De Chrome-plugin Netflix Hangouts zorgt ervoor dat je Netflix kunt kijken, terwijl het voor je omgeving lijkt alsof je een conferencecall pleegt. Natuurlijk moet je je oortjes in doen (anders hoor je het geluid van je Netflix-serie niet) en soms wat instemmend ge-hum laten horen. Als je de plugin hebt gedownload kun je Netflix aanzetten. Als je daarna op het Netflix Hangouts icoontje in je internetbalk klikt, wordt Netflix omgetoverd tot videovergadering waar je drie personen ziet praten of meeknikken. Rechtsonder speelt je Netflix-serie af.

Doe mij dat

De maker van Netflix Hangouts maakte ook een programma waardoor Twitter een Slack-kanaal lijkt en verpakte Facebook als Excelsheet – al is de laatste al ter ziele. Hier kun je de applicatie downloaden. De plugin werkt met Google Chrome, dus je moet wel die internetbrowser op je computer hebben.

Hoe het eruit ziet? Zo:

Netflix hangouts

Beeld: Netflixhangouts.com | Bron: Bright.nl

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

banner

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.