Nieuwe blogger: Maxim Hartman

Hij haat melancholie en zelfmedelijden en heeft na zijn eerste zoen een paar dagen niet kunnen praten vanwege een zwaargekneusde tongriem door overbelasting. Maxim Hartman, je haat hem of je houdt van hem. Een ding staat vast: Niemand heeft een meer uitgesproken mening over vrouwen dan Maxim.

Ze is van mij
Vanaf vanavond zal hij samen met Waldemar Torenstra het programma ‘Ze is van mij’ presenteren. Maar dat is nog niet alles; Maxim is namelijk de nieuwe aanwinst op viva.nl! Iedere dinsdag zal hij bloggen naar aanleiding van zijn programma. En het onderwerp, dat zijn wij!

In het programma ‘Ze is van mij’ praten Maxim en Waldemar met verschillende bekende gasten over vrouwen. Vanavond zijn Arie Boomsma en Dick Jol te gast.

Schaamteloos
Maxim Hartman (47) werd eind jaren tachtig bekend door de kinderserie ‘Rembo en Rembo’. Tegenwoordig maakt hij het programma ‘Omroep Maxim’. Maxim is regelmatig in het nieuws door zijn schaamteloze, soms ietwat bizarre uitspraken. Hij zegt dingen die andere mannen misschien wel denken maar niet durven zeggen. Ook in het interview in de Viva van deze week is Maxim eerlijk en oprecht maar soms ook shockerend.

Wij kunnen niet wachten
In zijn blogs zal Maxim verder op de onderwerpen uit zijn programma ingaan en vertellen hoe mannen nu echt over vrouwen denken. Wij zijn benieuwd en kunnen niet wachten op zijn blogs. Daarom: Welkom Maxim!

Het programma ‘Ze is van mij’ is vanaf vanavond elke maandag om 21.15 uur te zien bij de VPRO.

© Beeld: Malcolm Schmidt