Nieuwkerk over liefde en zijn kruiwagen

geen

In de nieuwste Viva een onbeschaamd interview met Kees van Nieuwkerk, inderdaad: de zoon van.  Kees is de fonkelnieuwe columnist voor Viva, hij schrijft vanaf deze week over zijn zoektocht naar de ware liefde.

Ware liefde
Kees zijn ware liefde moet lief zijn, zorgzaam, altijd voor hem klaarstaan, knap en brunette zijn en ze moet goed kunnen koken. Maar als er een meisje is die aan deze beschrijving voldoet, moet zij het initiatief nemen. Kees durft namelijk niet te versieren. ‘Een keer heb ik een meisje versierd. Ze is nu een van mijn beste vrienden. Ik kijk voortaan wel uit’.

Vader
Kees is schrijver en tevens filmmaker, maar hij droomt er van om ooit, net als zijn vader, aan de andere kant van de camera te staan. Over het succes van zijn vader zegt hij: ‘Ik doe mijn best om niet in de kruiwagen van mijn vader te zitten, maar ik kan niks doen aan dat kleine windje in mijn rug’.

Lees Viva 36, die vanaf vandaag in de winkel ligt, voor het complete interview met Kees van Nieuwkerk, in deze editie is ook zijn eerste column te lezen. Verder kun je hem volgen op Twitter: @KeesvN.

Foto: Robin de Puy