Nog geen cadeau voor Vaderdag? Je bent niet de enige

Helemaal vergeten een cadeau voor Vaderdag te kopen? Voel je niet schuldig: je bent niet de enige. De meeste cadeaus worden namelijk kort van tevoren pas gekocht.

Dit kwam uit het onderzoek van Right Minds naar de gebruiken en verwachtingen omtrent Vaderdag. Toch te laat om iets leuks te halen? Alleen een bezoekje kan al voldoende zijn. Maar dertig procent van de vaders verwacht een cadeau op die dag, de rest is tevreden met extra gezelligheid doordat je bijvoorbeeld eventjes langskomt.

Degene die wel aan een presentje hebben gedacht houden de uitgaven vaak onder de dertig euro. Terwijl bij Moederdag de bloemen goed scoren, krijgen vaders meestal elektronica van hun zoons en kleding of een cadeaubon van hun dochters. Cadeau of niet: je vader laten weten hoeveel je van hem houdt scoort gegarandeerd punten!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!