Oei: Matthijs van Nieuwkerk feliciteert Eva Jinek nogal onhandig (!) met zwangerschap

Eva jinek zwanger

Een beetje ongemakkelijk was het wel. De anders zo rappe (tong van) Matthijs van Nieuwkerk, struikelde gisteravond in De Wereld Draait Door een aantal keer toen hij Eva Jinek (die er zat om over haar interview met Hillary Clinton te praten) feliciteerde met haar zwangerschap.

Eva, die gisteren bekend maakte zwanger te zijn van haar eerste kind, confronteerde de presentator direct met zijn onhandigheid: ‘Ik voel óngemak bij je Matthijs’. Ook Twitter reageerde op Matthijs die een hoop zei, maar weinig directe vragen wist te stellen. Op de vraag: ‘Weet je er al meer van…jongetje, meisje…’, gaf Eva aan het geslacht van het kind nog niet te weten.

Onderaan dit artikel kun je het fragment terugkijken.

Twitter smulde van het gesprek:

Het biertje wat voor Eva Jinek stond, zorgde ook voor ophef. Maar mensen, er bestaat zoiets als alcoholvrij bier hè.

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen

Bron LINDAniews | Beeld still uit aflevering
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.