Oh zo handig: bestel nu je kerstboom vanaf de bank

We bestellen tegenwoordig van alles vanuit onze luie stoel, dus waarom geen kerstboom? Zo hoef je ook niet meer die veel te grote boom in je veel te kleine autootje proberen te proppen. Scheelt je weer wat stress voor de feestdagen!

Want voor ruim 70 procent van de Nederlanders is de decembermaand niet compleet zonder kerstboom in huis. Het brengt gewoon ook een hoop gezelligheid in huis, zo’n boom.

Thuisbezorgd

Nieuw dit jaar is dat landelijk kerstbomen via praxis.nl kunnen worden besteld en thuisbezorgd. Dat scheelt gesjouw en je auto blijft schoon. Wees er op tijd bij, want 15 december 12.00 uur is het laatste thuisbezorg bestelmoment. Voor iedereen die zelf de boom wil uitzoeken en de kerstsfeer wil opsnuiven, bezoek vooral één van de vele kerstmarkten bij Praxis, een leuke happening voor het hele gezin.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Praxis | Beeld iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!