Ontblote bovenlijven, teenslippers en andere onnodige ergernissen

klagen

Elke donderdag geven we je een kijkje in een topic op het VIVA-forum. Deze week: klagen.

Klagen dat het te warm is of zaniken over hoe slecht we het wel niet hebben is eigenlijk not doneMaar soms wil je tóch gewoon even zeuren. De VIVA-forummers luchten hun hart.

  • CarmiggelT: “Mannen die met ontbloot bovenlijf door de stad fietsen. Hou dat lekker voor jezelf, zeg.”
  • Ginerva: “Ik erger me al maanden aan mijn overbuurman die zogenaamd met een verrekijker vogels zit te kijken terwijl zijn verrekijker toch echt op mijn huis gericht staat.”
  • Hangtiet: “Als iemand nog een keer naar mijn benen kijkt en zegt: ‘zo hé, die kunnen wel wat zon gebruiken!’ krijgt ie echt een high five in z’n gezicht.”
  • vrouwjagersma: “Die mevrouw die de hele tijd naar mijn korte broek zat te staren. Ik denk dat ze jaloers was, want het is ook een heel leuke.”
  • streepjessokken: “Alle vliegen in de hoek van het kozijn, zoemend en tegen het raam botsend, terwijl de tuindeuren open staan! Ga dan naar buiten! Maar nee hoor.”
  • Nav__: “Mensen die in de sportschool op de loopband naast mij komen staan terwijl de andere vijf ook vrij zijn, ruikend naar oud zweet, met dit weer. Ik knik altijd aardig maar echt, WHY zo dicht op me als het niet hoeft?!”
  • Falathiel: “Dat oudere mensen vinden dat ze geen hand hoeven uitsteken en mij dan bijna omver rijden als ik oversteek omdat ik dacht dat ze rechtdoor zouden gaan. Dan hebben ze het over de jeugd van tegenwoordig, maar de oudjes kunnen er ook wat van.”
  • Gisselle: “Ik krijg de kriebels als ik mensen op teenslippers zie lopen – van die flip flops – terwijl ze niet op het strand/in het zwembad/in de sauna zijn. Ik vind dat zo armoedig schoeisel en het is nog hartstikke slecht voor je lijf ook om daar lang op te lopen, om het nog maar niet over de bacteriën te hebben.”
  • made@kate: “Ik heb me geërgerd aan familie die op de koffie kwam en veel te lang bleef plakken waardoor mijn middagprogramma in het gedrang kwam.”
  • Starshine-2: “Ik erger me aan het feit dat ik trek heb, maar mijn man nog steeds niet is begonnen met koken. Ik ga het ook echt niet zelf doen, want ik heb gisteren al gekookt.”

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

 Beeld Shutterstock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!