Opnieuw veel telefoons gestolen op Mysteryland

gestolen mobieltjes mysteryland

Mehhh, wat onzettend stom. Opnieuw zijn telefoons gestolen op het festival Mysteryland in Vijfhuizen. De politie bevestigt dat na berichtgeving van ‘NH Nieuws donderdag’. Vorig jaar was het ook al raak. Wij vinden het op z’n zachtst gezegd he-le-maal k*t. Festivals moeten toch leuk zijn???

Een politiewoordvoerder zegt dat na afgelopen weekend zeventig aangiften zijn binnengekomen van zakkenrollen. Het zou “in de meeste gevallen” om telefoons gaan. Vorig jaar werden ook al tientallen mobiele telefoons gestolen op het festival. Twee Colombiaanse vrouwen zijn daarvoor veroordeeld tot celstraffen van 2,5 en 2 jaar.

De politie verwacht nog meer aangiften. Het is niet duidelijk of de diefstallen iets te maken hebben met de gebeurtenissen vorig jaar en of er een bende actief is. De aangiften worden onderzocht.

Tijdens het dancefestival Defqon.1 in juni in Biddinghuizen werden zeven Colombianen aangehouden, die samen 122 gestolen telefoons bij zich hadden. Hun zaak komt in oktober voor de rechter.

Tot zover love, peace and happiness op festivals.

Bron: ANP | Beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.