Oproep: Scootertesters gezocht!

Lijkt het je wel wat om rond te zoeven op hippe elektrische Ebretti-scooters, net als Stacey Rookhuizen, Lucille Werner en VIVA’s hoofdredacteur Gijsje? Lees dan snel verder, want VIVA zoekt testpiloten!

De scooters van Ebretti zien er fantastisch uit. Net klassiek Italiaanse modellen uit de jaren 50! Qua gebruikersgemak zijn ze echter helemaal van deze tijd: fluisterstil, heel stabiel en ze stoten geen fijnstof en CO2 uit. (Ter info: een benzinescooter stoot meer fijnstof uit dan een vrachtwagen.) Daarnaast heb je met een Ebretti -ontwikkeld en geproduceerd in eigen land- altijd ANWB-pechhulp en -service aan huis. Hij is de jouwe vanaf € 1.999!

Korting
Al overtuigd? Je kunt zelf een Ebretti bestellen op ebretti.nl. Met de kortingscode VIVA400-2013 krijg je nu maar liefst 20% korting op je aankoop!

ebretti1

Ebretti_scooter

Testen
Geef je hier op als Testpiloot en maak kans om tijdens de Ebretti Experience op 14 september geselecteerd te worden en te verschijnen als testrijdster in onze uitgebreide Viva testreportage!
Je kan je niet langer opgeven als testpiloot maar je kan nog wel de Ebretti Experience-dag bezoeken op zaterdag 14 september!

Niet gewonnen? Niet getreurd: op de Ebretti Experience-dag maak je een proefrit op een Ebretti, struin je langs de food & lifestyle-kraampjes en las je een kwijlpauze in bij de tentoongestelde Italiaanse auto’s. En wil je daarna nog niet naar huis: Den Haag ligt op een steenworp afstand, dus plak je er meteen een avond met je vriendinnen aan vast.

Wat: Ebretti Experience
Waar: Ebretti Flagshipstore Baak, Veurseweg 81a in Voorschoten
Wanneer: zaterdag 14 september van 10 t/m 17 uur
Meer info: ebretti.nl

Beeld: Ebretti