Pssst, het theaterseizoen gaat weer van start

Van Verliefd op Ibiza, Mamma Mia en Anastasia tot aan We will rock you en Hendrik Groens Zolang er leven is, het culturele seizoen staat voor de deur. En oké, we begrijpen best dat je het druk hebt met al die live actions en de nieuwe Tarantino in de bioscoop, maar iedereen weet dat een avondje in het theater pas écht een beleving is.

Omdat wij van VIVA met plezier een avondje cultuur snuiven, delen we met plezier deze tip: via Theaterclub.nl kun je een jaar lang gratis naar het theater voor 2 personen winnen. Hoe cool zou dat zijn?

Ook komend theaterseizoen vind je op Theaterclub.nl een speciaal geselecteerd aanbod officiële toegangskaarten voor de meest geliefde voorstellingen van het moment. Om het nieuwe seizoen feestelijk af te trappen heeft de club iets leuks voor jou: onder iedereen die zich inschrijft of zich al ingeschreven heeft voor de Theaterclub Update worden 10x een jaar lang gratis naar het theater voor 2 personen verloot. Wil jij dubbel kans maken? Stuur dan deze mail door naar jouw theatermaatje!

Meedoen? De win-actie kun je hier checken. Have fun!

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.