Reisliefhebbers opgelet: dit is je droombaan (+ WIN een Lamzac-zitzak!)

Lamzac winnen

Cocktails drinken op het strand, stappen in de vetste clubs en roadtrippen door Zuid-Europese steden met je beste vrienden. Klinkt als de ideale zomervakantie, toch? Dankzij Fatboy’s Lamzac kan het, en je krijgt er nog voor betaald ook!

Jep, je leest het goed: je kan deze zomer (bijna) slapend rijk worden. Lamzac komt namelijk met een wel heel bijzondere vacature voor ‘The World’s Laziest Job’. Als Lamzac Ambassadeur help je de nieuwste Fatboy-zitzak promoten en verkopen op zonnige bestemmingen in Europa. Dat betekent dus héél veel chillen. En alsof het allemaal nog niet mooi genoeg was, mag je ook nog eens twee of drie vrienden meenemen. Halleluja!

Droomtrip

Lamzac is op zoek drie teams van drie à vier vrienden die samen een maand lang van hotspot naar hotspot willen reizen. In die maand (juni, juli of augustus) moet je non-stop beschikbaar zijn. De roadtrip start in Nederland en gaat daarna richting het zonnige zuiden. Jullie krijgen hiervoor je eigen busje. Eten, drinken en benzine worden voor je betaald!

Eisenpakket

Weten of je geschikt bent? Je maakt kans als je aan de volgende eisen voldoet:

  • Je bent lui en ligt graag op een Lamzac;
  • Je hebt actieve accounts op verschillende social media kanalen (en/of een blog);
  • Je bent in staat creatieve one-of-a-kind content te creëren;
  • Je weet hoe je mooie foto’s en/of video’s moet maken die we als content voor social media kunnen gebruiken (alle Lamzac-kanalen);
  • Je bent zelfstandig, vindingrijk en oplossingsgericht
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels;
  • Je bent tussen de 18 en 35 jaar oud en in bezit van een geldig rijbewijs B (of ten minste 2 mensen uit de groep hebben een rijbewijs);
  • Het is belangrijk dat je vier weken non-stop beschikbaar bent;

Ja, ik wil

Meedoen? Stuur een korte introductievideo van jou en je vrienden naar laziestjob@fatboy.com. Vergeet niet een korte, schriftelijke motivatie en de links van jouw website en/of social media accounts mee te sturen.

Hebben!

Kan jij niet meer wachten en wil je nú alvast voelen hoe het voelt om onderuit te zakken in een Lamzac? VIVA mag drie supercomfi exemplaren weggeven! Vul het winformulier hieronder in om kans te maken.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.