Rennen! Je betaalt slechts een kleine drie euro voor een bananenplant bij deze supermarktketen

planten verzorgen

Yay, de populaire bananenplant is deze week verkrijgbaar bij de Lidl. En zeggen wij Lidl, dan zeg jij (waarschijnlijk) lage prijs. De bananenplant kost namelijk maar € 2,49!

Dankzij haar grote bladeren en haar groeimogelijkheden is de bananenplant al een paar jaar erg populair onder de kamerplanten. De bananenplant heeft namelijk hoge standaarden en een torenhoge ambitie: als je haar goed verzorgt – lees: véél water en aandacht geeft – kan ze flink uit haar potje groeien.

En de bananenplant van Lidl stelt je in staat om klein te beginnen: het plantje heeft een potmaat van Ø 12 cm en een hoogte van ongeveer 40 centimeter. Geef je het plantje elke dag een beetje liefde, elke dag een beetje water en je zult zien dat ‘ie groeit. Ook leuk: je plant een naam geven. Go go go!

De bananenplant is deze week verkrijgbaar.

viva zomerdeal

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.