Roodkapje, Heidi of strenge zakenvrouw?

Wie speel jij? Heb je een dominante rol, of juist een onderdanige? Heb je überhaupt je ‘sexy alter ego’ al ontdekt?

Want: iedereen schijnt een sexy alter ego te hebben. Het maakt niet uit wat dat alter ego is, van braaf schoolmeisje tot meedogenloze meesteres, je hebt er een. Gebruik je hem ook in de slaapkamer?

Sexcoach Cora zegt in Viva 44 dat er talloze soorten vrouwen in ons zitten. “Het probleem is dat we ze zelf altijd hebben onderdrukt, uit angst voor onze eigen seksuele kracht. Gelukkig begrijpen steeds meer vrouwen dat seksualiteit de basis is van onze levensenergie.”

Volgens Cora sta je zowel in de slaapkamer als in het dagelijks leven sterker in je schoenen als je verschillende alter ego’s hebt ontdekt. Toch zijn er veel vrouwen die zich op seksueel gebied nog niet zo durven uiten. Er heerst een soort taboe op rollenspelen. Maar als je een beetje op het internet gaat surfen met zoektermen als roleplaying fantasies (heb ik natuurlijk meteen even gedaan) is de kans klein dat je je daarna nog een seksuele freak voelt. Want er zijn mensen met honderd keer vreemdere fantasieën dan jij.

Ik heb mijn sexy alter ego nog niet ontdekt. Een rollenspel is niets voor mij, denk ik altijd. Dat blijkt niet waar te zijn, aangezien het voor elke vrouw geschikt is. Maar toch. Wat zou mijn sex alter ego zijn? Ik dacht eerst aan business bitch, zoals Beertje van Beers in Viva 44, maar dat zit misschien te dicht bij de waarheid. Je moet juist een alter ego vinden dat helemaal het tegenovergestelde is van wat je bent.

Ik heb echt geen idee wat ik zou kunnen spelen in de slaapkamer. Sowieso ben ik bang dat ik óf me doodgeneer óf enorm de slappe lach krijg. Maar volgens het artikel is het de moeite waard om te proberen.

Misschien moet ik eens wat leuke pakjes aanschaffen. Ik heb wel een setje jarretels liggen en andere mooie lingerie, maar misschien moet ik een stapje verder gaan. Of een flinke stap verder en echt een rollenspel-outfitje bestellen. Wellicht raak ik dan een beetje in m’n rol.
Oh men…

Heb jij jouw alter ego voor in de slaapkamer al ontdekt? Sterker nog, speel je rollenspelen in de slaapkamer? 

CC foto: mydearDelilah