Rose Bertram reageert met emotioneel bericht op het plotselinge overlijden van haar vader

rose bertram

Gistermiddag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat de vader van Rose Bertram dood was aangetroffen in diens stacaravan. De vader is waarschijnlijk overleden aan een koolmonoxidevergiftiging. Via een emotioneel bericht op Instagram reageert Rose nu op het heftige nieuws.

‘Papa, ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik ben gebroken, ik ben mentaal gebroken, het spijt me zo dat ik je niet kon helpen,’ schrijft Rose bij een reeks zwartwit foto’s waarop ze samen met haar vader te zien is.

Dave Bertram, pas 44 jaar, kwam uit Kortrijk en werd dood aangetroffen in een stacaravan op een camping in Nieuwpoort. Ook zijn hond is levenloos aangetroffen in de caravan.

‘Al een week niet gezien’

De twee zijn gevonden door medebewoners van camping Polderpark I. Ze vertrouwden het niet toen ze constateerden dat ze Dave al een week niet hadden gezien. ‘Want hij had nog maar een nieuwe puppy gekocht, een Jack Russel. Hij liet het hondje normaal gezien elke dag uit’, vertelt een bewoner van de camping aan Het Laatste Nieuws. Toen ze zagen dat een raam van de caravan zwart zag, besloten ze een kijkje te nemen. De deur bleek niet op slot en binnen troffen ze Dave en de pup aan.

Rustig leventje

Dave woonde op de camping waar hij volgens ‘buren’ met plezier leefde. Medebewoners omschrijven hem als een vriendelijke, goedlachse en behulpzame man die bijvoorbeeld ‘met plezier de tuintjes van medebewoners onderhield’ wanneer ze een tijd afwezig waren. ‘Hij was ook handig en hielp geregeld bij klusjes in caravans van anderen.’

Gezin

De Vlaamse Rose, die onder meer werkt voor H&M en L’Oreal, én het nieuwe gezicht is van Rihanna’s lingerielijn Savage x Fenty, sluit haar bericht af met: ‘Je was zo jong, je was mijn beste vriend. Door jou ben ik geworden wie ik ben. Rust zacht, papa. Ik hou van je. Ik kan dit echt niet geloven.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.