Vette baan: Sandra is oprichter van interieurwebshop The Souks

the souks

In ‘Vette baan’ vertellen vrouwen over hun toffe carrière. Deze keer: Sandra van Aanholdt.  Werk: oprichter interieurwebshop The Souks | 
Leeftijd: 28 | Relatie: single | Trots op: mezelf, haha! | Instagram: @thesouks

Salarisindicatie “Ga ervan uit dat je de eerste twee jaar niets verdient, en alleen investeert. Daarna ligt het helemaal aan hoeveel je verkoopt, dat kan variëren van 
€ 500 tot € 5.000. Het eerste jaar heb ik het naast mijn baan als personal assistent 
bij een advocatenkantoor 
gedaan. Dat werk heb ik langzaam afgebouwd.”

Onderhandeltip “Juist op het moment dat je denkt dat een prijs niet lager kan, kan het toch. Al moet je in mijn branche natuurlijk wel realistisch blijven. En er rekening mee houden dat de suppliers er ook echt iets aan overhouden.”

Struggles “Ik deed alles alleen, van de administratie tot een netwerk opbouwen en pakketten versturen. Dat laatste heb ik inmiddels uit handen gegeven. Met al die tapijten in een doos op de fiets naar het postkantoor werkte niet meer.”

No go “Als het even niet gaat, niet meteen opgeven. En verwacht ook niet dat je binnen een maand door je voorraad heen bent.”

Carrièretip “Ik hoor zó vaak: ‘O leuk, dat ga ik ook misschien doen.’ Zég het niet alleen, maar durf de stap ook te nemen!”

Meer lezen over de job van Sandra? Check de rubriek ‘Vette baan’ in VIVA 3. De editie ligt nu in de winkel of kan je hieronder online bestellen.

»Bestel VIVA online | Klik hier «