Schrijf jij de volgende ’50 Shades?’

Jaja, ook wij hebben ‘Fifty shades of Grey’ gelezen en ook wij waren verbijsterd over het gigantische succes van het boek. Ruim 65 miljoen vrouwen hebben inmiddels een, al dan niet beduimeld, exemplaar op hun nachtkastje liggen en daarmee heeft auteur E.L. James de best verkochte paperback ooit op haar naam staan. En wat E.L. James kan, kun jij misschien ook! Heb jij een nog spectaculairder verhaal te delen? Grijp dan je kans en doe mee aan VIVA’s ‘Next fifty shades’– schrijfwedstrijd. Wie weet word je ontdekt, want Prometheus, de uitgever van de Nederlandse vertaling, leest met ons mee.

Zo werkt het
Schrijf een blog van maximaal 700 woorden. Het is een afgerond erotisch verhaal in de ik-vorm. Laat je inspireren door ‘Fifty shades of Grey’, in de zin dat jouw verhaal prikkelend is en enorm veel vrouwen moet aanspreken. Het moet de lezers nieuwsgierig maken naar meer. Wees overigens niet te expliciet: we zijn VIVA, niet ‘Passie in de polder’. Het moet wel bij VIVA passen.

Stuur je inzending voor 16 februari 2013 naar redactie@viva.nl o.v.v. ‘Next fifty shades’.

Jury
Een deskundige jury bestaande uit redacteuren van VIVA en Uitgeverij Prometheus kiest de tien beste inzendingen uit op basis van opbouw, plot en schrijfkwaliteit. Deze auteurs winnen een ‘Vijftig tinten grijs’-pakket van lovecraft.nl. Hun verhalen worden bovendien gepubliceerd op viva.nl, waar bezoekers kunnen stemmen. De top-3 wordt gepubliceerd in VIVA. Bovendien mag de schrijfster van het verhaal met de meeste stemmen een kort verhaal voor VIVA schrijven van 2000 woorden. Check de voorwaarden op Viva.nl/spelvoorwaarden

Succes!

Beeld: VIVA