Volgens mannen zijn dít de 10 meest sexy beroepen voor vrouwen

sexy-beroepen

Veel mensen zijn nog op zoek naar hun ideale droombaan. Een baan die uitdaging geeft, leuk is om te doen en een goed salaris oplevert. Maar er zijn ook heel veel sexy beroepen te vinden. Misschien wil je die ook wel aan je lijstje toevoegen. 

Dit zijn volgens mannen de 10 meest sexy beroepen voor vrouwen. Neem het met een flinke schep zout en volg verder vooral lekker je eigen pad.

Tinder onderzoek

Een poosje geleden heeft Tinder een onderzoek gedaan onder hun mannelijke gebruikers. Ze wilden weten bij welke beroepen mannen het meest naar links of naar rechts swipen. Dit is de uitkomst:

1. Fysiotherapeut

Op nummer 1 van dit lijstje staat de fysiotherapeut. Wat is er nou sexyer dan een vrouw die verstand heeft van het menselijk lichaam en ook nog eens lekker kan masseren. Bij ieder pijntje en iedere auw kunnen ze meteen terecht bij jou. En die heerlijke massages, daar gaan ze zeker weten geen nee tegen zeggen.

2. Interieurontwerper

De volgende op het lijstje is de interieurontwerpster. Mannen vinden het heel aantrekkelijk als een vrouw een goede smaak en een goed ruimtelijk inzicht heeft. Dit komt natuurlijk heel goed van pas als jullie gaan samenwonen, dan kan jij lekker al het werk doen.

Lees ook
Deze banen zouden je het ongelukkigst maken

3. Founder

Er is voor een man niets aantrekkelijkers dan een vrouw die weet wat ze wil. Een vrouw die alles op orde heeft en goed de leiding kan én wil nemen. Oprichters van een bedrijf hebben alle touwtjes in handen. Er zullen zeker momenten komen dat ze zich misschien wat geïntimideerd zullen voelen door jou, maar dan kun jij ze vervolgens weer geruststellen.

4. PR- of communicatiemedewerker

In iedere relatie weten we inmiddels: Communication is the key! Dit geldt niet alleen voor een relatie, maar ook voor een beroep. Een PR- of communicatiemedewerker weet dat als geen beste. Zij zijn elke dag heel druk bezig met het communiceren met bedrijven en klanten. In jullie relatie zal dit dus ook zeker geen issue zijn.

5. Docent

Wie wilde er vroeger niet trouwen met de juf? Het was voor ieder jongetje zijn eerste liefde. En zelfs later op het schoolplein van de middelbare hadden sommige jongens nog wel eens een huge crush op een van hun vrouwelijke docenten. Mannen zullen daar ook altijd een zwak voor blijven hebben.

6. Student

Niet echt een beroep. Maar wel heel populair bij de mannen. De student. Mannen vallen op ambitieuze en slimme vrouwen. Vrouwen die doorstuderen en steeds verder leren vinden ze heel aantrekkelijk. Misschien moet je toch maar aan die ene opleiding gaan beginnen dan, waar je al zo lang over na zit te denken.

7. Logopedist

Een ander beroep in dit lijstje van sexy beroepen is de logopedist. Je had het misschien niet helemaal verwacht, maar ook bij dit beroep moet je veel weten over spieren. Je hebt bij dit beroep heel veel kennis nodig over een specifiek vakgebied, en dat is voor mannen echt een turn-on.

8. Apotheker of dokter

We herkennen het allemaal wel, de mannenkwaaltjes. Hoofdpijn en auwtjes. Dan is er niks beters dan lekker vertroetelt te worden door je eigen vriendin. En dan is de professionele kennis van een apotheker of dokter hierbij zeker niet verkeerd. Mannen zijn gek op zorgzame vrouwen en kiezen dan ook vaak sneller voor een vrouw die in de zorg werkt. Dan zijn ze in ieder geval in goede handen.

9. Social media manager

Een ander beroep dat mannen heel sexy vinden is social media manager. Niet alleen kunnen ze heel veel skills van je leren, ook hebben ze altijd een persoonlijke fotograaf bij zich. En over het salaris mogen social media managers zeker niet klagen. Ze verdienen meestal een hoop, doordat er in dit beroep nog niet heel veel van zijn. Ook vinden mannen het aantrekkelijk als je founder bent van je eigen social media bedrijf.

Lees ook
Dít zijn de 5 meest gekozen beroepen door Nederlandse vrouwen

10. Model

Het gaat natuurlijk altijd om het innerlijk. Dat is het belangrijkste. Maar toch hoort het beroep model ook in dit lijstje. Mannen houden ervan om te kunnen pronken met hun knappe vriendin. Ook is het voor model makkelijk dat ze altijd al vrij snel goed op foto’s staan. Zijn ze daar in ieder geval geen uren mee bezig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: FemFem | Beeld: GettyImages