Smaakmaker: Mamarazzi Mag-blogger Laura over haar favorieten

Laura van der Meer (30) is freelance redacteur en blogger op Mamarazzi Mag. Ze woont samen met vriend Bao en dochter Julie (2) in Den Haag. Baby nummer twee is op komst.

Full Moon

“Dankzij mijn vriend en schoonmoeder ben ik de Chinese keuken gaan waarderen. Bij Full Moon, hier in Chinatown, eten we regelmatig met de hele familie. Het eten is heerlijk en het is er altijd rumoerig, dus de kinderen hoeven ook niet muisstil te zijn.”

Bretonse streep

“Ik kan er een kleine garderobe mee vullen, de gestreepte shirts, truien en overhemden van mij en Julie. En elk seizoen komen er weer nieuwe strepen bij. Die van Petit Bateau, Saint James en Armor-Lux zijn favoriet.”

Sneeuwvakantie

“Mijn hele leven al ben ik ’s winters in de Alpen om te skiën of snowboarden. Het gevoel wanneer je de eerste bergen vanuit de auto ziet, blijft magisch. Julie heeft tot nu toe alleen op de slee gezeten, maar volgende winter mag ze het ook proberen.”

Bingewatchen

“Niks lekkerder dan ’s avonds samen op de bank ploffen met een goeie serie. Voor ‘Narcos’, ‘Stranger things’ en ‘Sons of anarchy’ bleven we nachten op.”

Museum Voorlinden

“We bezoeken regelmatig met z’n drieën een museum, liefst wanneer er een mooie fotografie- of hedendaagsekunst-tentoonstelling is. Het dit jaar geopende Museum Voorlinden is een aanrader!”

 VIVA Mama ligt nu in de winkel. Je kunt het nummer ook hieronder online bestellen.

»Bestel VIVA online | Klik hier «