Smaakmaker: Nationale Postcode Loterij-ambassadrice Quinty Trustfull over haar favorieten

Deze keer is presentator en ambassadeur Quinty Trustfull (45) onze Smaakmaker. Ze ondersteunt ‘Doe Maar Lekker Duurzaam’, een 
initiatief van de Nationale Postcode Loterij en partners Albert Heijn en Unilever om duurzamer eten een boost 
te geven.

Beeld Nick van Ormondt
  1. 10 Corso Como: 
“Voor mijn mans werk woon ik een groot deel van de week in Milaan. Mijn favoriete plek is 10 Corso Como. 
In dit restaurant zit je tussen het groen, ik dacht eerst dat het een tuincentrum was!” 10corsocomo.com
  2. Bio en duurzaam: 
“Ik hou van veel, goed en gezond eten en let altijd op de keurmerken die er zijn voor vis, vlees en groenten. Vlees eet ik zelden, en alleen biologisch en duurzaam. Ik ben fan van de linzen aspergeburger van &samhoud van sterrenchef Moshik Roth. In Miliaan poppen nu ook duurzame biowinkels, -koffiebars en -restaurants op.
  3. Albert Cuyp, Amsterdam: 
“Ik ben een meisje van de markt, geboren en getogen om de hoek van de Albert Cuyp. Ik eet er een haring, ga naar de toko voor Indische ingrediënten en breng er mijn was.”
  4. Yoga: 
“Sinds vier jaar doe ik aan yoga. Het geeft me rust en energie. Ook als ik op reis ben voor de Nationale Postcode Loterij, mediteer ik of doe ik wat zonnegroeten. Ik heb les bij een oude, inspirerende Indiër in de Amsterdamse Pijp.”
  5. Cultuur
: “Ik ga graag naar galeries en musea. S.y.n.e.r.g.y, de tentoonstelling met Marts Vissers haute couture en kunst, vind ik tof. En het Amsterdams Opera Koor, waarin de vrouw van mijn vader zingt. Het voedt me met klassieke muziek, fijn is dat.” museumaanhetvrijthof.nl

Deze maand loopt voor het derde jaar op rij de ‘Doe Maar Lekker Durzaam’-actie. Een initiatief van de Nationale Postcode Loterij, Unilever en Albert Heijn met als doel duurzamer eten een boost te geven. De actie maakt het mogelijk dat 2,7 miljoen Nederlandse huishoudens gratis duurzamere producten kunnen uitproberen. Begin november ontvangen namelijk alle Postcode Loterij-deelnemers een cadeaukaart van de loterij ter waarde van 12,50 euro. Met deze cadeaukaart kunnen zij tot en met 20 november gratis duurzamere boodschappen doen bij Albert Heijn.