Solliciteren maar: vanaf nu kun je ‘winefluencer’ worden

Goed nieuws voor alle wijnliefhebbers: vanaf nú kun je solliciteren voor de functie van winefluencer. En ja, dat wil je. Je verdient duizenden euro’s met álleen het drinken van wijn. Wie wil dat nou niet? Wijnen, wijnen, wijnen!

Denk je: dit beroep is op m’n lijf geschreven? Schroom niet, want wie weet wordt jij de eerste winefluencer die daadwerkelijk geld verdient met het drinken van een wijntje.

Winefluencer

Jij kunt dus wel stoppen met het zoeken naar een droombaan: wij hebben ‘m gevonden. Het bedrijf ‘Rueda Wijnen’ is op zoek naar een goede wijnproever voor 2021. En als jij denkt de állerbeste wijnproever van Nederland te zijn, bekijk dan snel de vacature.

Die luidt als volgt: “Rueda heeft jouw hulp nodig en is op zoek naar een getalenteerde wijnliefhebber. Altijd al ‘winefluencer’ willen zijn? Ben jij social minded en weet jij jouw Instagram-volgers te inspireren met pakkende content? Ben jij gek op wijn én mag iedereen het weten? Dan zijn wij op zoek naar jou!” Als je wordt gekozen door de vakjury, krijg je ook nog eens € 5000,-.

Vol = echt vol

Je kunt tot en met 15 december solliciteren als ‘winefluencer’.  Maar wees er wel snel bij, want vol = echt vol. En dat zou natuurlijk hartstikke zonde zijn…

Je vindt hier meer informatie over de vacature van Rueda Wijnen.

Bron: Libelle | Beeld: iStock