Soloseks… op de werkvloer?!

In een Engels tijdschrift las ik* dat een op de vijf vrouwen regelmatig masturbeert op het werk. Ze trekken zich terug op het toilet of nemen een Tarzan of een andere genotsknots mee de archiefruimte in.

Rewind: …een op de vijf vrouwen!

Hier op de Viva-redactie werken gemiddeld vijfentwintig vrouwen. Dat betekent dus dat vijf van deze vrouwen – collega’s – regelmatig de hand aan zichzelf slaan. Op het werk dus.

Exengeur
Ik kan me er niets bij voorstellen. Al word ik van de gekste dingen geil – de stem van Caleb, de zanger van Kings of Leon, of ‘Roma’, het geurtje van een ex bijvoorbeeld – toch heb ik nog nooit de behoefte gehad te soloseksen op de Viva-redactie.

Rood hoofd
Nou zou ik het waarschijnlijk ook niet aan de grote klok hangen als het wel zo was, maar toch… Een rondje redactie levert één collega op die het toegeeft. “Maar dat was niet hier, hoor. Dat was járen geleden, bij een andere baas,” benadrukte ze met een rood hoofd nog maar eens.

En jij?
Toch ben ik benieuwd geworden. Hoe zit dat met jullie? Tijd voor een onderzoek naar ‘soloseks op de werkvloer’-ervaringen van Viva-vrouwen.

Als jij wel eens hebt gemasturbeerd op je werk en je hebt vijf minuten over: vul onze enquête in! De resultaten lees je binnenkort in Viva.

Update: de enquête heeft GeenStijl gehaald (hallo, mannen), dus invullen heeft niet zo heul veel zin meer ;)


*Repo-redacteur JessicaVanZ.

CC foto: paradisejumper2000