Strong is the new Skinny

Gister nog snel een gevulde koek naar binnen gepropt, een ham-kaascroissant en voor de aller-aller-allerlaatste keer een patatje met besteld? Want: vandaag, maandag, ga je écht jouw eetpatroon rigoureus omgooien. Toch?

Op de redactie is het in ieder geval heel herkenbaar en gaan we vanaf vandaag allemaal voor een healty lunch. Geen ragoutpasteitjes, omeletten en sandwiches roombrie meer. Het zijn avocado’s, groene salades en noten die vandaag onze lunchtafel bedekken. En met de handige app van Bluebelle Foodcoaching morgen óók. SPINACH is een app om stap-voor-stap je eetpatroon gezond(er) te krijgen.

En dat op een makkelijke, praktische manier. Dus geen extremen. Niet ineens 100% paleo of iedere ochtend een super food smoothie, maar gewoon handige weetjes, slimme keuzes en een paar lekkere, voedzame basisrecepten die snel klaar zijn. Ook fijn: de app is niet alleen voor vrouwen. Ook voor mannen én er is een aparte categorie met handige tips voor de kids. Dus ladies, here we go! Green up your food habits, en ga naar welovespinach.com of download de app (voor slechts € 2,69) via deze link.

VIVA Loves SPINACH. Hier een impressie van de toffe app:

 

 

Bron & Beeld: SPINACH by Bluebelle