Stem nú op jouw favoriete VIVA400-vrouw!

Vol trots presenteer ik namens alle VIVA’s de lijst der lijsten. Dé enige verzameling van dames die er écht toe doet. Ladies en ladies (en vooruit: gents): de VIVA400! Voor de zevende keer op rij presenteren wij je 400 inspirerende vrouwen die dit jaar het verschil hebben gemaakt binnen hun vakgebied. Vrouwen die in de spotlights stonden doordat ze een prijs hebben gewonnen, een gat in de markt hebben ontdekt, hun hoofd boven het maaiveld hebben durven uitsteken en in elk geval allemaal vrouwen die hun dromen najaagden en recht op hun doel af gingen.

Stem meteen
De VIVA400 is geen ranglijst: hoe kun je nou een chirurg vergelijken met een topsporter? Maar per categorie reiken we wel een award uit. En op die winnaars heb jij invloed! Breng vandaag nog je stem uit op jouw favoriete VIVA400-vrouw en bepaal mede de publieksfavorieten. Een vakkundige jury buigt zich vervolgens over de shortlist en op 18 november, tijdens het VIVA400-event worden de winnaars per categorie bekend gemaakt.

Laat je inspireren
Voor mij persoonlijk is de VIVA400 een hoogtepunt. Niet alleen omdat ik zelf ook twee keer op dé lijst der lijsten heb mogen prijken (en moet je nou eens kijken waar ik inmiddels aan het roer sta ;)), maar ook omdat het voor mij een prachtteken is dat wij vrouwen prima bezig zijn. Want zeg nou zelf: als je 400 TOPvrouwen weet te verzamelen, gaat het heel goed met de werkende vrouw. Dus lieve ladies, laat de VIVA400 ook jou inspireren. Jaag je dromen na, bijt je vast in je doel en grijp elke kans die de moeite waard is. Maar volg bovenal je hart. Want dát is in the end waar alles om draait.

Liefs,
Vivianne Bendermacher
Hoofd Content VIVA