Succesvrouw Annic van Wonderen (en dit kun je van haar leren)

WONDERE WERELD

Annic van Wonderen (30) is founder & director van Ilovefashionnews.com en van Van Wonderen Publishing & Consultancy. Haar business is uitgegroeid tot een van de grootste fashionsites van Nederland. Om te zien wat er bij komt kijken, heeft ze sinds kort een reallifesoap bij RTL: ‘De wondere wereld van Annic’.

Met niets
“Mijn doel was om zonder startkapitaal een bedrijf neer te zetten en meer dan één miljoen bezoekers per maand te hebben. Deze twee doelen zijn inmiddels gelukt, daar ben ik trots op.”

Altijd kans
“Ik denk in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Ik denk dat ik kansen zie en pak die anderen niet zien of laten liggen. Ook belangrijk: als ondernemer moet je naar mijn idee goed op de hoogte zijn. In mijn geval van vormgeving, teksten, online, marketing, pr, financiën en administratie. Iets wat mij goed ligt.”

Ja, ik manage
“De afgelopen jaren heb ik moeten leren om te managen. Personeel aansturen is echt een vak apart.”

Wat is haalbaar?
“Ik vind het vreselijk als mensen kansen laten liggen of niet voor het ultiem haalbare gaan. Zowel privé als zakelijk. Ik haal overal het beste uit en neem geen genoegen met minder.”

Mission possible!

Annic volgde haar gut feeling, werkte zich een slag in de rondte en was niet bang voor een risico. En nu, jaren later, heeft ze een heel succesvolle eigen business. Goed nieuws: ze is óók VIVA400-ambassadeur die via VIVAwerk op Facebook jou en je carrière graag een stapje verder helpen.

Waarheen leidt jouw weg?

Dus kun je wel wat inspiratie gebruiken om het beste uit jezelf en je werk te halen? Hier geven acht Hollandse succesvrouwen je dagelijks een portie inspiratie, de beste tips en tricks, do’s en don’ts op werkgebied om je te helpen in jouw weg naar succes.