Techtalenten en bèta’s opgelet: nomineer jezelf of iemand anders voor VIVA400 in de categorie Tech & Innovatie

tech en innovatie viva400

Ben jij actief in IT of dataspecialisatie en heb je een voorliefde voor technische hoogstandjse en nieuwe ontwikkelingen? Ben jij keihard bezig om meer diversiteit aan te brengen in de IT-wereld en ken jij als geen ander de weg in cyberspace? Of ken jij iemand voor wie dit geldt? Geef haar of jezelf dan nu op voor de VIVA400-lijst in de categorie Tech & Innovatie.

»GEEF JE OP VIA VIVA400.NL «

Ben jij een echte bèta en heb jij het afgelopen jaar geëxcelleerd in IT en daarin innovatie en leiderschap getoond? Meld jezelf of iemand die je hierin herkent dan aan als VIVA400-vrouw, categorie Tech & Innovatie.

Over VIVA400

In december is het zover: dan reikt VIVA voor de dertiende keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratiebron voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken.

Zoals elk jaar worden er 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken. De VIVA400-awards worden uitgereikt in vier verschillende categorieën waaronder dus Tech & Innovatie.

»GEEF JE OP VIA VIVA400.NL «