Testpanel: HelloFresh proeftasje

Bij de naam HelloFresh gaat misschien niet direct een belletje rinkelen, maar wij vinden het wel een verdraaid handig concept.

HelloFresh levert – bij jou thuis (!) – boxen met verse ingrediënten voor drie of vijf maaltijden. Nog leuker, je kunt nu een gratis proeftasje testen!

Geen zin om te koken
Het idee is ontstaan uit de vaak gehoorde klacht dat mensen ’s avonds na het werk geen zin meer hebben om te koken of tijd tekort komen om in de keuken te staan. Daardoor eindigen veel mensen met een kant-en-klaarmaaltijd, terwijl een lekkere en gezonde maaltijd helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn en ook niet veel tijd hoeft te kosten. Om mensen te stimuleren om gezond te koken met verse producten is HelloFresh in het leven geroepen.

Vers
Op de website van HelloFresh kun je boxen bestellen met meerdere maaltijden voor 1, 2, 3, 4, of 6 personen. Elke box bevat altijd 1 vlees, 1 vis en 1 vegetarische maaltijd. Zo eet je dus in ieder geval een paar dagen in de week gevarieerd en gezond. De producten worden met zorg uitgekozen en zijn zo vers mogelijk. Ongeveer de helft van de producten is biologisch. Er wordt steeds meer aandacht besteedt aan lokale producten met een verhaal dan de producten die verkrijgbaar zijn in de supermarkt.

Kom maar door met dat gerecht!
Het proeftasje dat jij kunt testen bevat één gerecht, namelijk zomerse pasta met verse groenten en pijnboompitten. Lekker om eens uit te proberen! Denk je: ‘Mmm smullen, kom maar door met dat proeftasje’ ? Geef je dan op voor het Testpanel. Uit alle aanmeldingen kiezen wij vervolgens 50 dames die het product een week mogen testen. Na de testperiode ontvang je als tester een mail met daarin een aantal vragen.

Je kunt je niet meer opgeven voor dit testpanel, de uitslag vind je binnenkort op Viva.nl. Tevens gaan we dan van start met een nieuwe testproduct!