Ontmoet de nieuwe Marie Kondo van Netflix – en ze werkt samen met Reese Witherspoon

the home edit

Toen ‘Tidying Up’ met Marie Kondo begin dit jaar op Netflix verscheen, werden de tips van de opruimgoeroe met open armen ontvangen. Want rommel, het is iets waar we allemaal mee worstelen. Over het tweede seizoen van de serie is nog niets bekend, maar in dezelfde categorie heeft Netflix wel iets anders aangekondigd: The Home Edit.

Misschien ken je de dames achter ‘The Home Edit’ al, misschien nog niet. Maak in ieder geval nader kennis met Clea Shearer en Joanna Teplin. Hun Instagram-account telt 1,3 miljoen volgers en is een ware lust voor het oog van perfectionisten en control freaks. Want wat doet ‘The Home Edit’? Ze zorgen voor een piekfijn georganiseerd huishouden, met alle puntjes op de i die maar mogelijk zijn.

The Home Edit op Netflix

Naast hun opruimstrategieën en bestseller boeken hebben Clea en Joanna nu getekend voor een gloednieuwe lifestyle serie op Netflix die gaat over, jawel, opruimen. De serie bestaat uit acht afleveringen en het leukste van alles? Reese Witherspoon en haar productiemaatschappij Hello Sunshine zijn verantwoordelijk voor de uitvoering. Gekeken naar ‘Big Little Lies’ en ‘The Morning Show’ belooft dat heel veel goeds.

Het duo met extreem organisatietalent zal de huizen van gewone mensen en ‘grote namen’ bezoeken en drastisch onder handen nemen. Elke aflevering bevat twee organisatieprojecten die beloven ‘te entertainen en te inspireren’.

Vooral in Amerika is The Home Edit snel uitgegroeid tot een dominant lifestyle merk. Niet alleen heeft hun Instagram-account, gevuld met foto’s van hun perfect samengestelde kasten, lades en voorraadkasten, meer dan 1,3 miljoen volgers verzameld, ook hun boek ‘The Home Edit: A Guide to Organizing and Realizing Your House Goals’, behaalde onlangs een plekje in de bestseller lijst van The New York Times. Sterren als Oprah Winfrey, Khloe Kardashian, Gwyneth Paltrow en Mandy Moore zijn fan.

LEES OOK:

Bron: MyDomaine | Beeld:
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.