Toekijken hoe je partner vreemdgaat

geen

Heel vaak heb ik gewenst dat Temptation Island weer terug zou komen op tv. Nou, mijn gebeden zijn zo ongeveer verhoord: er is nu Cheat On Me!

Na De Bachelor was ik als liefhebber van trash-tv een beetje in een zwart gat gevallen. Met Cheat On Me krijg ik mijn portie driedubbel en dwars terug. Het is Temptation Island, maar dan nog een tikkeltje erger. In dit programma zitten er namelijk acht stellen in één huis en de bedoeling is dat niemand erachter mag komen wie bij wie hoort. Het stel dat hun relatie het best weet te verbergen, wint 35.000 euro.

Een normaal mens kan zich natuurlijk niet voorstellen dat je aan zoiets mee zou doen. Dat je je relatie op die manier op de proef zou willen stellen. Des te leuker is het om te kijken naar mensen die wel zoiets achterlijks ondernemen en vervolgens een potje zitten te janken omdat hun Grote Liefde toch niet zo trouw/sterk bleek als gedacht. Eigen schuld, dikke bult.

Nog veel meer sensatie
Zoals altijd blijken sommige mensen weer belachelijk ver te gaan voor geld. Houd ze een dikke worst voor en ze doen alles wat je maar wilt. Zelfs toekijken hoe hun liefje doet alsof hij/zij iets met een ander heeft en er dus op los flirt (en meer). Uiteraard doen de makers van de show een duit in het zakje door de deelnemers sexy opdrachten te geven, zoals het bevredigen van iemands oor of slagroom van borsten aflikken. En dat was slechts aflevering 1, de voorstukjes beloven nog veel meer sensatie!

Homo vs. hetero
Het mooie is dat er ook een lesbisch en homostel bij zitten. Elke week worden de kandidaten in koppels ingedeeld, het kan dus zomaar zijn dat twee op en top heteromannen moeten doen alsof ze bij elkaar horen. Hilarisch. Zie dan maar eens geloofwaardig over te komen. Anderen zijn daar milder in, die zeggen zeker wel seks te willen hebben met een man als dat ze de eindzege op zou leveren.

Het heteromeisje dat aan een lesbische dame werd gekoppeld, had daar ook weinig moeite mee. De twee gingen in elkaar op alsof ze al jaren bij elkaar zijn. Ze hadden de grootste lol en ook de verleidingsopdracht was een makkie. Vrij lullig wel voor hun échte partners die vrolijk mochten toekijken. Maar ik snap haar wel, die lesbienne is by far het aantrekkelijkst van het hele stel. Ik zou het op geen één man kunnen, maar op haar wel.

Glimmende oogjes
Jan Kooijman, zelf al jaren gelukkig met één en dezelfde vrouw, praat het zooitje aan elkaar en deelt met glimmende oogjes de opdrachten mede. Om dan achteraf zogenaamd diepgaande interviews te houden met als hoofdvraag: ‘Hoe voelde je je erbij toen je je partner dat zag doen bij een ander?’ Smullen maar! Sluit ik ondertussen lekker m’n ogen voor de berichten die melden dat deze hele show fake zou zijn.

Beeld: Cheat On Me