Heb jij een toffe startup? Geef je op voor de Startup Awards van TEDxAmsterdamWomen!

startup awards

TEDxAmsterdamWomen biedt ook dit jaar weer een podium aan inspirerende en kansrijke startups. Je krijgt de kans je onderneming te pitchen tegenover een jury van deskundigen, investeerders, pers en adviseurs. Dus wie weet krijgt jouw startup een droomstart én maak jij op 17 november ook nog kans tijdens de VIVA400-awards.

TEDxAmsterdamWomen zoekt ondernemende vrouwen die minimaal een jaar bezig zijn om hun idee op het gebied van technologie, mode, design, food, film, video en architectuur in de praktijk te brengen. Op 1 oktober krijgen tien kansrijke startups de mogelijkheid hun idee te pitchen bij Google Nederland in Amsterdam, waarna uiteindelijk drie finalisten een TEDtalk geven tijdens TEDxAmsterdamWomen op 28 oktober. Met hun partners wordt ervoor gezorgd dat het idee van de winnares naar het volgende niveau wordt getild. Een droom voor iedere ondernemer, toch?

Groeimogelijkheid

Vorig jaar sleepte Danique Wiltink van Nimbles de prijs in de wacht. “Door het winnen van de Startup Award is mijn idee en ambitie in sneltreinvaart werkelijkheid geworden. Mede dankzij de ondersteuning van de jury en de overweldigende media-aandacht had ik binnen drie maanden de eerste financieringsronde rond. Inmiddels staat het platform live, heb ik een team kunnen bouwen en ben ik volop bezig om verder te groeien.”

startup awards

Geef je op!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer? Heeft jouw idee te maken met technologie, entertainment of design en heb je de eerste stappen om dit idee te verwezenlijken al gezet? Ben je in staat je product of prototype tijdens een presentatie te laten zien? Meld je dan nu aan voor de TEDxAmsterdamWomen Startup Awards. Klik hier om je aan te melden.

Koplopers gezocht

Op 17 november vinden de VIVA400-awards weer plaats. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. De VIVA400-awards worden uitgereikt aan koplopers binnen vijf verschillende categorieën. Ben of ken jij die creatieveling, krachtpatser, knappe kop, wereldverbeteraar of zakenwonder? Meld jezelf of haar aan! Dat kan tot 16 september. Klik hier.