Top 5 best gelezen artikelen – week 40

best gelezen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

Actrice Sanne Vogel deelt verdrietig nieuws: ‘We zijn ons dochtertje verloren’

Actrice en regisseur Sanne Vogel heeft afgelopen zomer na vier maanden zwangerschap haar ongeboren dochter verloren. Daarover vertelt ze in een nieuwe post op Instagram.

‘Het verdriet was groot’

‘De details doen er niet toe, het verdriet was groot’, schrijft Sanne – van wie niet bekend was dat ze zwanger was – bij een foto van haar en haar vriend.

Wat?! Dewi (van ‘Idols’) heeft een 18-jarige dochter en het lijken wel zusjes

 

View this post on Instagram

 

The Dreamgirls Musical at the Savoy Theatre was AMAZING. ❤️

A post shared by 𝔑𝔬𝔪𝔦 $𝔥𝔞𝔫𝔶𝔞 𝔓𝔢𝔠𝔥𝔩𝔢𝔯 (@nomishanyapechler) on

Het is alweer zestien jaar geleden dat zangeres Dewi Pechler (35) nationale bekendheid kreeg door haar deelname aan het allereerste seizoen van Idols. Tegenwoordig zien we haar niet heel vaak meer voorbijkomen, maar volgende week geeft ze zich volledig bloot in het nieuwe seizoen van Adam zkt. Eva VIPS.

Erotisch verhaal: ‘Daar stonden we dan. Bloedjegeil op het toilet van mijn oudtante’

‘Zondagochtend. Buiten was het grauw. Grauw en koud. De wolken gaven de zon geen kans en af en toe ontstond er, uit het niets, een hevige regenbui. Je hoorde de druppels tegen de ramen spatten. Een ideale dag dus om samen met mijn vriendje in bed te chillen. Want ondanks het koude weer kregen wij het ontzettend warm. Van elkaar.’

Kiki #29: ‘Ik durf niet te laten merken hoe geschokt ik ben door zijn verhaal’

Dinsdag
Een Thaise vrouw geeft ons een vettige menukaart aan. ‘Dit is het best bewaarde geheim van de stad,’ zegt Kees. ‘De Tom kha kai is hier waanzinnig.’

Die bestel ik dus en ook een curry die belooft niet al te heet te zijn. Tijdens het eten kletsen we over van alles en nog wat, behalve over wat ik echt wil weten: wat we nu eigenlijk met elkaar hebben. Na het derde glas wijn heb ik genoeg moed verzameld en zeg ik: ‘Vind jij ook dat wij een beetje raar met elkaar omgaan?’ Onzeker kijkt hij me aan en dus verduidelijk ik mezelf: ‘Dat we seks hebben, en leuke gesprekken, maar als ik echt dichtbij kom, ben je weg. En dat begint al met dat je nooit met mij wil slapen.’

Vraag het de mediator: ‘Ik moet plaats maken voor een meid van 18. Wat nu?!’

Alice en Hans zijn 23 jaar getrouwd en ongewenst kinderloos. Als Alice erachter komt dat Hans een relatie heeft met een veel jongere vrouw zet ze hem net zo lang onder druk tot hij bekent. Hij vertelt dan ook dat zijn vriendin zwanger is en dat hij zo snel mogelijk van Alice wil scheiden om met zijn nieuwe vriendin een gezin te stichten. Maar Alice laat zich niet zomaar opzij zetten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.