Twitter gaat los over het perfecte haar van deze hond

Sommige vrouwen hebben alles over voor een goede hairdo. Want hey, als je haar maar goed zit. Toch blijkt het nabootsen van die perfecte krul of golvende slag zoals je ze ziet op Pinterest, YouTube en Instagram vaak onmogelijk. Maar niet voor Ruger, de hond van Kerbie Gibbs. Hij heeft dé perfecte slag in zijn haren en Twitter is jaloers.

Kerbie deelde een foto van het kapsel van haar hond met als bijschrift: “My dog’s ear is like the perfect picture to show your hairdresser if you want beachy waves and caramel highlights.” Wat volgde zijn een aantal hilarische foto’s van andere huisdieren, met al dan niet een práchtig kapsel.

 

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

A post shared by VIVA (@viva_nl) on

Bron Elite Daily | Beeld Twitter
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.