Vage emoji’s: eindelijk weet je wat ze betekenen

emojipedia

Emoji’s, wie typt zich nog een weg online zonder ze te gebruiken? Ze zijn leuk, grappig en handig, want ze kunnen gevoel geven aan wat je schrijft. Maar er zijn emoji’s waarvan geen mens weet wat ze betekenen. Of waar in ieder geval lichtelijk verdeeldheid over heerst. Wij hebben de oplossing voor je.

Er bestaat namelijk een soort encyclopedie voor emoji’s, kunstig genaamd: Emojipedia. En jawel, daar kun je die poppetjes opzoeken die voor jouw gevoel kant nog wal raken. Halleluja. Let op: de lijst is niet gemaakt door de makers van de emoji’s, maar hey, beter iets dan niets, toch?

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Popsugar | Beeld

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.