Vakantie! Shop de leukste koffers

koffers

Het openbaar vervoer wordt met de dag minder druk, op kantoor wordt het steeds leger en ook in de supermarkten is soms niemand te bekennen. De vakantieperiode is eindelijk aangebroken!

De komende weken vertrekken we met z’n allen massaal naar een zonnige bestemming. Voor velen begint het vakantiegevoel wanneer ze op het vliegveld staan, maar bij ons begint het nóg een beetje eerder, namelijk bij het inpakken van de koffers.

Uren kunnen we bedenken wat we mee willen nemen naar het paradijs en laten we maar niet beginnen over de uiteindelijke duur van het inpakken. Dat vrouwen vaak meer inpakken dan daadwerkelijk nodig is, is niet bepaald een goed bewaard geheim. Voor een vier dagen durend tripje nemen we het liefst zo’n acht outfits mee. Je weet immers nooit…

Het is helemaal niet verkeerd om meer mee te nemen dan je eigenlijk nodig hebt, maar soms laat je koffer het gewoon niet toe. Te zwaar komt vaak voor, maar een te kleine koffer is ook niet altijd een pretje. Is je exemplaar soms aan vervanging toe? Dan bezorgen we je alvast een fijne start van je vakantie, want we maakten een selectie van de knapste koffers van het moment.

SuitSuit €119,95
SuitSuit €119,95
Decent €79,95
Decent €79,95
Samsonite €169,-
Samsonite €169,-
SuitSuit €149,-
SuitSuit €149,-

Klik hier om op StyleToday.nl meer koffers te shoppen!

Kiezen welk jurkje je wel of niet meeneemt omdat het niet in je koffer past: we kunnen makkelijkere keuzes bedenken. Met deze handige opvouwmethode kun je ze allemaal meenemen!