VEMK: Dennis Storm

Het is weer tijd om Viva’s Echte Mannen Keurmerk uit te delen. Deze week is Dennis Storm de sjaak. Zou het hem gelukt zijn het keurmerk te bemachtigen?

Keurmerk?
Viva’s Echte Mannen Keurmerk bepaalt of de man een Echte Viva Man is. Een Echte Viva Man is: Benaderbaar, sterk, betrouwbaar, zacht op de juiste momenten, aantrekkelijk, een tikkeltje jongensachtig, heeft zelfspot en humor. Hoe zit dat met Dennis Storm?

Wie?
Hij is geboren in die mooie stad achter de duinen. School liet hij al snel achter zich, wel bedacht hij een concept voor televisie. Dat idee leverde hem uiteindelijk een baan bij TMF op.  Zeven jaar geleden maakte hij zijn debuut in het televisieprogramma Summerbase. Na een half jaar verruilde hij TMF voor BNN en sindsdien is de 26-jarige Hagenees een van de vaste gezichten van deze zender.

Plussen
+ Een man met humor, daar houden we van. Naast zijn gevatte columns in FHM, is zijn Twitter-account ook de moeite waard.  “Later, als ik dood ben, wil ik #durftegraven op m’n grafsteen”, aldus Dennis in een van zijn Tweets.
+
Vroeger was hij pizzakoerier, inmiddels een succesvolle presentator en schrijver. Een ambitieuze man dus, nu zou het geen straf zijn als het Dennis is die een margharitaatje bij je thuis komt afleveren.
+ Sterk en onvervaard liet Dennis zich voor het programma How to Stay Alive droppen in de Zuid-Amerikaanse jungle,  hij trotseerde de wildernis met louter een kapmes en een camera. Overigens heeft deze Tarzan met zijn voorkomen de Janes voor het oprapen.

Minnen

– Tarzan of niet, hij showde voor het Amerikaanse tijdschrift Playgirl zijn tropische slingerplant.  Iedereen heeft zijn je-weet-wel kunnen zien. Mag er ook nog iets aan de verbeelding overgelaten worden?
– “Oefening baart kunst”, zo gezegd zo gedaan moet Dennis hebben gedacht. Hij heeft namelijk een WK-titel op zijn naam staan, maar in dit geval komt het zijn aantrekkelijkheid niet ten goede. Dennis is nota bene wereldkampioen bh’s losmaken, in 1 minuut wist hij 69! bh’s los te maken.
– Wat zijn de dingen die jij nog zou willen doen voordat je dood gaat? In je broek plassen, jezelf in brand steken, je door een slang laten bijten of uit een rijdende auto springen? Jup, Dennis kan het allemaal van zijn lijstje afvinken. Voor Try Before You Die voerde hij deze bizarre wensen uit.

Eindoordeel
Weliswaar net aan, maar 51% van de stemmers vindt dat Dennis het Viva’s Echte Mannenkeurmerk behoort te krijgen. Dennis Storm, in de orde van Viva-lezeressen bekronen we jou bij deze tot échte man: gefeliciteerd!

Ben je het hier totaal niet mee eens? Heb je nog wat toe te voegen? Of heb je nog een suggestie voor een leuke man? Laat dan een reactie achter!

© Foto: Still uit filmpje