VEMK: Johnny de Mol

Het is weer tijd voor Viva’s Echte Mannen Keurmerk. Deze week bespreken we Johnny de Mol, heeft hij het Keurmerk weten te bemachtigen?

Wat was dat keurmerk ook alweer?
Viva’s Echte Mannen Keurmerk bepaalt of de man een Echte Viva Man is. Een Echte Viva Man is: Benaderbaar, sterk, betrouwbaar, zacht op de juiste momenten, aantrekkelijk, een tikkeltje jongensachtig, heeft zelfspot en humor. Zou Johnny de Mol voldoen aan deze strenge eisen?

Wie?
Johnny de Mol is de zoon van John de Mol en Willeke Alberti. Naast zoon van, is Johnny ook nog acteur, programmamaker, dj en ondernemer. Met zijn 32 jaar heeft hij al behoorlijk wat bereikt. Op dit moment kun je hem zien als presentator op zender Veronica. Hier presenteert hij programma’s als “Waar is de Mol?” en “Down met Johnny rocks!”.

Plus
+ Hij komt altijd erg oprecht over. In zijn programma “Down met Johnny” neemt Johnny een kijkje in het leven van mensen met een verstandelijke beperking. In het vervolg “Down met Johnny Rocks” helpt hij twee van hen bij het vormen van een band. Uiteindelijk weet hij het te regelen dat de band (The Garden of Love) mag optreden op Pinkpop en Bevrijdingsfestival. Het enthousiasme van Johnny straalt van het scherm af, hij is zo mogelijk nóg enthousiaster dan de band.
+ Hij heeft wat te vertellen. Dat kan ook niet anders als je betaald wordt om de hele wereld over te reizen.
+ Als je Johnny scoort, krijg je de goedlachse Linda er gratis en voor niets als tante bij. Weet je in ieder geval zeker dat het een gezellig familiediner gaat worden.

Min
– Hij is niet lelijk maar ook niet de mooiste man die we ons kunnen voorstellen. Hij lijkt ons nogal klein en ielig. We willen gewoon een vent waarbij we ons een klein meisje kunnen voelen.
– Hoewel we niet vies zijn van een aantal ruige tatoeages, kan die monsterlijke tatoeage met het wapen van Amsterdam écht niet, en die vreemde T op zijn borstkas eigenlijk ook niet.
– Hij schijnt nogal een vrouwenverslinder te zijn. Johnny had relaties met Tatum Dagelet, Chantal Janzen en natuurlijk Bridget Maasland. Na Bridget gingen de geruchten dat hij al vrij snel weer aan het daten was met een model. Ook liep hij eens een blauwtje bij een journaliste van Nu.nl.

Eindoordeel
Jullie hebben gisteren gestemd op Johnny de Mol. Helaas heeft hij het Keurmerk niet gekregen, bijna tweederde van de Viva-vrouwen (63%) vindt Johnny geen echte man.

Ben jij het hier helemaal mee eens? Of wil je uitleggen waarom je Johnny juist wel een echte man vindt? Laat dan een reactie achter in de comments.

© Beeld: Still uit filmpje