VEMK: Ruben Nicolai

Deze week in Viva’s Echte Mannen Keurmerk: Ruben Nicolai! Wat vindt de Viva-vrouw van Ruben?

Wat was dat keurmerk ook alweer?
Viva’s Echte Mannen Keurmerk bepaalt of de man een Echte Viva Man is. Een Echte Viva Man is: Benaderbaar, sterk, betrouwbaar, zacht op de juiste momenten, aantrekkelijk, een tikkeltje jongensachtig, heeft zelfspot en humor. Zou het Ruben Nicolai lukken om te voldoen aan al deze strenge eisen?

Wie?
Ruben Nicolai (36) is cabaretier en presentator. Je kent hem waarschijnlijk wel van ‘De Lama’s’ en ‘Doe maar normaal’. Ook heeft Ruben een piepklein rolletje als ober vertolkt in ‘As The World Turns’. De laatste tijd is Ruben vooral in het nieuws vanwege zijn programma ‘De allerslechtste chauffeur van Nederland’. Ruben is samen met Laurien, deze zomer verwachten zij hun tweede kindje.

Plussen
+ Zelfspot en humor vinden wij vrouwen belangrijk bij een man. Ruben staat toch wel bekend als beroepsgrappenmaker. Zelfspot en humor heeft hij in ieder geval zeker! Bij ‘De Lama’s’ bijvoorbeeld, heeft hij ons over de grond doen rollen van het lachen.
+ Hij ziet er goed uit. Vooral mét bril vinden wij hem behoorlijk sexy.
+ Tijdens de opnames van het programma ‘De allerslechtste chauffeur van Nederland’ werd Ruben aangereden door een van de kandidaten. In de eerste instantie werd besloten deze beelden niet uit te zenden. Uiteindelijk gebeurde dit toch. Wij vinden het sportief van Ruben dat hij toestemming gaf het ongeluk toch uit te zenden, vooral omdat hij zelf zegt het niet fijn te vinden om de beelden terug te zien. Omdat zo’n situatie in het verkeer ook kan voorkomen wilde Ruben het toch uitzenden. (De uitzending zorgde overigens voor 1,2 miljoen kijkers, dus of dat motief helemaal zuiver is, is nog de vraag)

Minnen
– Een stoere man is Ruben niet, hij is eerder een tikkeltje vrouwelijk. Er is nog geen verdwaalde baardhaar bij hem te ontdekken. Wij vermoeden dan ook dat hij ‘s ochtends langer voor de spiegel staat dan de gemiddelde vrouw. En het laatste waar wij zin in hebben is om de hele tijd tegen een man moeten zeggen dat zijn kont echt niet dik lijkt in die nieuwe jeans.
– Het lijkt alsof hij constant iedereen in de maling neemt. Zijn imago als grappenmaker werkt soms dus ook tegen hem. Wij kunnen hem in ieder geval moeilijk serieus nemen omdat hij standaard een grote grijns op zijn gezicht  heeft.
– Hij presenteert ‘De allerslechtste chauffeur van Nederland’ terwijl hij zelf pas een jaartje zijn rijbewijs heeft. De pot verwijt de ketel..

Eindoordeel
Ruben Nicolai heeft het keurmerk helaas niet kunnen bemachtigen. Slechts 45% vindt hem een echte man. Jammer Ruben! Ben jij het totaal niet met het eindoordeel eens? Of heb je nog aanvullingen? Vertel het ons in een reactie!

Laat ons weten wie jij graag zou willen terugzien in Viva’s Echte Mannen Keurmerk!

© Beeld: Still uit filmpje