Vette baan: Denise werkt als travelscout

Elke week vertelt een leuke vrouw over haar toffe job. 

Betaald worden om te reizen. Het klinkt als een droom. Voor Denise Bondi is het gewoon part of the job. Als travelscout bij Nice2stay is ze altijd op zoek naar de mooiste onontdekte vakantielocaties.

Beroep: Travelscout Nice2stay
Status: Loondienst
Doel: ervoor zorgen dat mensen een unieke en onvergetelijke vakantie beleven

Sleutel tot succes

“Dat ik drie talen vloeiend spreek: Nederlands, Engels en Italiaans.”

No Go

“Niet sociaal zijn en geen aanpassingsvermogen hebben. Je hebt elke dag contact met heel veel verschillende mensen. Daar moet je mee om kunnen gaan en je moet het leuk vinden.”

Struggles

“Het komt weleens voor dat potentiële eigenaren trots hun huis aan me laten zien, maar dat hun huis dan niet geschikt is of niet is wat we zoeken. Het is niet leuk om dat aan de eigenaren te vertellen.”

Tip

“Durf voor nieuwe dingen te gaan, ook al vind je dat spannend. Het ergste wat kan gebeuren, is dat je het niets vindt. Dan ga je gewoon weer op zoek naar iets anders.”

Trots op

“Op alles wat voorbijkomt en wat me leuk lijkt, zeg ik ‘ja’. Ik kan iedereen aanraden hetzelfde te doen. Blijf niet hangen in een baan die je niet gelukkig maakt, grijp alle nieuwe kansen die zich voordoen. Ik ben daar veel gelukkiger door geworden.”

Meer lezen over de job van Denise? Check de rubriek ‘Vette baan’ in VIVA 25. De editie ligt van 24 t/m 27 juni in de winkel of kan je hieronder online bestellen. Het artikel is ook te lezen op Blendle.

»Bestel VIVA online | Klik hier «