De vijf meest bizarre vragen… aan Cynthia Schultz (Miss Lipgloss)

cynthia schultzCynthia Schultz (24) is oprichter van de succesvolle lifestyle- en beautyblog Miss Lipgloss. Toen ze op haar 16e zonder plan begon, had ze nooit kunnen bedenken dat ze nu de grootste beautyblog zou hebben met ruim 50.000 unieke bezoekers op haar site per dag. En dat succes bizarre vragen oplevert ook niet.
Hier de vijf meest gênante vragen die ooit aan Cynthia gesteld werden:

 1. Wat doe je met het geld dat je met jouw site verdient?

“Mensen worden brutaler als je bekender wordt, dan vinden ze dat ze je elke vraag kunnen stellen. Ik denk dat degenen die deze vraag aan mij stelden denken dat ik elke maand dure designertassen koop en naar Parijs ga om daar te shoppen. Nou, nee, met mijn geld doe ik mijn boodschappen, betaal ik de huur, kleding en leuke etentjes.”

2. Wat een mooie schoenen heb je. Mag ik die hebben?

“’Ja hoor, mag ik dan jouw Rolex, en ik vind jouw bank ook wel leuk,’ zei ik. Moet je je voorstellen dat je iemand op straat ziet met een mooie jas, en dat je vervolgens gaat vragen of je die hebben mag. Bizar, toch?”

3. Hóezo krijg jíj altijd gratis spullen?

“Deze vraag werd in het begin vaak gesteld door volgers op mijn site. Inmiddels weten ze dat merken mij spullen toesturen zodat ik erover kan schrijven. Net als hoe het bij magazines gaat.”

4. Wat doe jij eigenlijk naast je blog?

“Ik snap dat bloggen van de buitenkant simpel lijkt. Je leest een post immers ook in een paar minuten, dus zoveel werk kan het niet kosten wordt er vaak gedacht. Toch ben ik er wel echt een hele dag mee bezig, dag in, dag uit. Ik ben een fulltime blogger, daar verdien ik mijn geld mee. Ook geef ik lezingen, adviessessies bij grote merken en ben ik regelmatig te gast bij talkshows. Ik heb een eigen tv-programma op TLC, een boek geschreven: BEAUTY en organiseer in november een groot beauty event. Ik wil Miss Lipgloss nog geen imperium noemen, maar het is zoveel meer dan alleen een beautyblog.

5. Jij zit toch gewoon de hele dag jouw nagels te lakken?

“Uhm, nee dus.”

Kun je wel wat inspiratie gebruiken om het beste uit jezelf en je werk te halen? Op Facebook.com/VIVAwerk geven acht succesvolle businessbabes je dagelijks een portie inspiratie, de beste tips en trics, do’s en don’ts op werkgebied om je te helpen in jouw weg naar succes.