VIVA kijkt Temptation Island: 18 gedachten die we hadden tijdens het kijken van aflevering 1

Temptation island

Ein-de-lijk was het zover: de eerste aflevering van Temptation Island was op tv. En dat was me er eentje. Voor iedereen die ook gekeken heeft: deze gedachten herken je vast en zeker.

1. De aflevering begint met het voorstellen van de koppels. Een van de opvallendste: Kevin en Megan. Hij werd na een avondje stappen bij haar wakker. ‘En nu zit ik al een jaar aan haar vast,’ aldus Kevin. Daarnaast is hij al vijf keer vreemdgegaan in het jaar (oh, plus twee maanden) dat hun relatie duurt, waaronder op zijn verjaardag, terwijl zij een romantisch diner had gepland. Goeie eerste indruk, Kev.

2. Lekker bezig Anneleen en Rick, jullie stellen precies de vraag die wij al-tijd al aan de deelnemers hebben willen stellen: ‘waarom zou je in gódsnaam meedoen aan Temptation Island?’

3. Op het moment dat de vrijgezellen aan komen rijden, krijgen we een déjà vu van de film Costa: de vrouwen kijken net zo wraaklustig als de crew van de Empire.

4. Hóé blijven die borsten van Yana op hun plaats? En zijn wij de enigen die zich afvragen of zij stiekem de kinky zus van Chantal Janzen is?

5. ‘Kat in het bakkie’, aldus Jeremy. Waarom hangt je tong dan uit je mond?

6. ‘Ik ben Zwanetta, maar je mag me Zwaantje noemen.’ Seriously?!

7. Rick, heb je het warm?

8. Blijkbaar is dit hoe je als single uit een auto hoort te stappen.

9. En dat is niet het enige wat we leren van de verleidsters: tetten zijn tetten, ook al hebben ze iets gekost.

10. Moet dat echt Cherish? Zo met die tong zwaaien?

11. Tim, jongen, we vragen ons iets af. Je hebt een verlovingsring in huis, gaat niet op je knieën voor je vriendin, huilt bij het afscheid nemen en vraagt je af waarom je in vredesnaam niet met háár op een eiland zit. Had je haar die ring niet al lang en breed moeten geven?

12. Tijs is niet vies van complimentjes geven. Maar het kan ook te veel zijn, hè.

13. Joshua was vanaf de eerste minuut onder de indruk van de verschijning van Megan. Nou, en wij van die van jou, Joshua. Wij van die van jou.

14. Cherish tegen Kevin: ‘Jij zou wel mijn type kunnen zijn.’ Nee, je zou het in je hoofd halen om te zeggen dat hij níét je type is.

15. Iedereen moet natuurlijk lekker zelf weten wat ie aantrekt, maar als je op een eiland bent om je relatie te testen, waarom trek je dan de kortste jumpsuit ooit gemaakt aan én kies je voor een bikini waarbij je wat billen betreft niets aan de verbeelding overlaat?

16. Heeft de Temptation-crew nog nooit gehoord van een logeerbedje?

17. Daniëlle en Fabrizio in het zwembad. Tja. Need we say more?

18. Mezdi verbergt zijn glimlach achter z’n pet, heeft iets te veel lol bij het leegspuiten van een fles champagne en opmerkingen als  ‘als je gelukkig was, dan waren we hier niet’, lacht hij weg. Maar: hij drinkt geen alcohol. Gevalletje schijn ophouden?

Temptation Island wordt elke donderdagavond om 20.30 uur uitgezonden bij RTL 5.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld RTL