VIVA kijkt Temptation Island: dit dachten we tijdens het kijken van aflevering 3

Als je de beelden ziet, geloof je bijna niet dat we net pas de derde aflevering van Temptation Island gezien hebben. Want wow: de verleiding loopt écht al hoog op. Heb je ook weer gekeken? Dit dacht je dan vast en zeker.

Pas op: spoilers.

De aflevering begint veelbelovend als Mezdi zegt dat hij ‘niet echt is ingegaan’ op de avances van Leatitia, terwijl we allemaal gezien hebben hoe hij haar aan zijn oor liet likken. Terwijl: ‘als een jongen dat bij Danielle zou doen, zou dat mij wel wakker schudden.’ Kevin spreekt zijn eerste wijze woorden van het programma uit. ‘als je dronken bent is dat jouw hoofdpijn, en van niemand anders.’ Geen speld tussen te krijgen.

Anneleen hoeft het woord ‘date’ maar in haar mond te nemen of Daniëlle weet het antwoord al: zij gaat sowieso daten met ‘kleurplaat’ Fabrizio, want ‘daar kan ze zo goed met praten’. Megan heeft met Kevin afgesproken de minst aantrekkelijke verleider mee te nemen, maar gaat uiteindelijk voor de knappe Joshua omdat – jawel – ‘ze daar zo goed mee kan praten’. Zelfs de voice-over vindt het opvallend worden.

Je weet dat je naar een goed programma kijkt wanneer het startschot van een watergevecht de uitspraak ‘willen jullie mijn ballonnen zien?’ is. Dat maakt de mannen overigens niks uit; die kijken hun ogen uit met dank aan de witte doorweekte T-shirts van de verleidsters. Kevin wendt zich af, waarna Cherish haar kans schoon ziet. Haar verleidingspoging is echter van korte duur doordat de hangmat doorzakt. Oeps.

De dates tussen de vrouwen en de verleiders gaan van start en we vragen ons meteen af hoe we die ogen van Thomas in de eerste twee afleveringen gemist kunnen hebben. Fabrizio en Daniëlle doen een Step Up‘je, waarna ze zich beseft dat het voor hem als vrijgezel ook moeilijk moet zijn (?!?!!). Megan doet haar beklag over Kevin bij Joshua en Vanessa kan er nog steeds niet echt van genieten zonder Jeremy. Give it a try, meid.

Whut, plotwending! Fabrizio begint voor Daniëlle te vallen en laat er zelfs een traantje om. We vragen ons af of hij wel weet aan welk programma hij meedoet. Ook Megan blijkt daar struggles mee te hebben als ze Joshua apart neemt om erachter te komen of hij te vertrouwen is. En hoe sneu we het ook voor haar vinden dat ze zo verdrietig is, we zijn blij dat iemand haar EINDELIJK de waarheid zegt: vijf keer bedrogen worden door je vriend is niet normaal. Oh, en als Kevin haar echt zo behandeld heeft: wat een lul.

Mezdi neemt twee dames mee het water in, Mezdi masseert Leatitia, Mezdi knuffelt met haar in de deuropening, Mezdi loopt als een hondje achter topless Zwanetta aan. Maar oh, wat kan ie controle houden hè?

Volgens Matthew lijken hij en Jeremy wel op elkaar. Enige verschil? ‘Hij is wat dikker, wat korter. Ik ben wat gespierder, wat breder, wat langer, wat knapper….’ Uhh Matthew, Jeremy heeft ons hart allang gestolen toen hij in het rieten hokje ‘Vanessa, we can do this’ zongEn dat ‘beetje kijken en gluren’ – aldus de voice-over – zien we door de vingers.

Megan, Megan, wat ben je naïef. Dat intieme dansen wat je met Joshua deed is geen grote fout, grote fouten heeft je vriendje Kevin al zo’n vijf keer gemaakt. Sowieso is Joshua te knap en te lief – vooral als hij haar adviseert te stoppen met drinken #smelt – om een grote fout te noemen, toch?

Lees ook:

Zo dachten wij over aflevering 2. Klik hier.
Benieuwd hoe wij dachten over aflevering 1? Check het hier.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld RTL