Viva Testpanel: Colour Catcher-doekjes

Je kleding verpest omdat de kleuren zijn doorgelopen in de wasmachine? Niet meer! De Colour Catcher is de oplossing en jij kunt ‘m proberen.

Waarschijnlijk heel herkenbaar: je stopt de trommel vol met witte was, maar hij komt er zachtroze weer uit. Dan pas zie je het; een rode sok of string is onopgemerkt meegegaan in de wasmachine. Met de Colour Catcher-doekjes kun je zo’n catastrofe voorkomen!

Doorlopen
Deze doekjes voorkomen namelijk het doorlopen van kleuren. Het doekje werkt als een magneet en vangt de kleurstof op die bij het wassen vrijkomt. Daardoor blijft je kleding langer mooi en voorkom je dat het wordt verpest. Bovendien scheelt het weer sorteren, want je kunt gewoon gemengd wassen.

Absorptie
Natuurlijk hebben de doekjes wel een maximale absorptiecapaciteit: op een gegeven moment neemt ie niets meer op. Het wordt dus aangeraden om nieuwe kleding eerst een paar keer apart te wassen of met 2-3 doekjes. En als je het de eerste keer eng vindt om witte en gekleurde was zomaar bij elkaar te gooien, kun je het testen met een oude witte handdoek of sok.

Test het zelf
Om zelf te ervaren hoe het product werkt, hoef je je alleen maar op te geven voor Viva’s testpanel. Uit alle aanmeldingen kiezen wij vervolgens 50 gelukkige dames die de Dylon Colour Catcher® twee weken mogen testen. Na de testperiode ontvang je als tester een mail met daarin een aantal vragen.

Het leuke is: iedereen die niet wordt uitgekozen, krijgt toch een sample toegestuurd.* Geef je hier op!
Je kunt je helaas niet meer aanmelden!

*Zolang de voorraad strekt

Beeld: Dylon Colour Catcher®