VIVA VrijMiBo-keurmerk: Voetjes in het zand bij het strandfeestje van Sanoma en SBS

VrijMiBo

Yes, vrijdagmiddag: tijd voor de VrijMiBo! Maar de ene vrijdagmiddagborrel is zeker de andere niet. Een goede borrel na een week werken is toch behoorlijk essentieel en daarom reden genoeg voor VIVA om de komende weken verschillende VrijMiBo’s af te struinen. Welk bedrijf voldoet aan onze criteria en komt in aanmerking voor het felbegeerde VIVA VrijMiBo-keurmerk? Deze week testen we de borrel van: Sanoma en SBS!

Sfeer

Het eerste pluspunt van deze borrel dient zich al aan voor we er überhaupt zijn. Deze VrijMiBo vindt namelijk plaats op jawel, het strand! Terwijl het zonnetje nog hoog aan de hemel staat betreden we het strandpaviljoen van Beachclub Fuel in Bloemendaal, waar we bij binnenkomst een biertje in de hand geduwd krijgen. Zo zien we het graag!

Cijfer: 9+

IMG_4045 vrijmibo 2

Lekkere hapjes part 1

Dat drinken op een lege maag geen verstandig idee is, hebben ze hier wel begrepen. Na een paar slokken van ons tweede drankje gaat er een uitgebreid barbecuebuffet open. Van hamburgers tot worstjes, van zalm tot salades in alle soorten en maten: dat wordt tonnetje rond naar huis vanavond. Later op de avond dienen zich ook nog schalen met bittergarnituur aan, voor diegenen nog niet tot de rand vol zitten van de sjaslieks.

Cijfer: 8,5

Alcoholgehalte

Omdat deze VrijMiBo plaatsvond in een beachclub, mét bar, kon er besteld worden wat je wilde. Een grote boot gevuld met ijs en drankjes zorgde ervoor dat je de dansvloer niet eens hoefde te verlaten voor een alcoholische versnapering.

Cijfer: 9

vrijmibo 3 IMG_4002

Lekkere hapjes part 2

Geen pakken en nette schoenen: die hebben de heren op deze zonnige dag ingeruild voor strandshorts, shirts en zonnebrillen. Kunnen we ook best mee leven.

Cijfer: 8

Uit-de-hand-loop-factor

Een feestje bouwen, dat kunnen ze bij Sanoma en SBS wel. De dj roept echter om 11 uur om dat dit écht het laatste nummer is, waardoor wij enigszins teleurgesteld afdruipen. De diehard feestgangers hebben het hier overigens niet bij laten zitten, want achteraf ontvangen wij beeldmateriaal van een geslaagde afterparty…

Cijfer: 8

Eindoordeel

Topsfeer, goede locatie, drankjes en eten in overvloed: het jaarlijkse strandfeest van Sanoma en SBS verdient een dikke 8,5! Het ontbreekt ons aan niets tijdens de borrel, maar het blijft jammer dat we de afterparty hebben gemist. Volgende keer een uitnodiging voor iedereen?

vrijmibo 1 keurmerk

VIVA’s testpanel: Sanne Linssen