VIVA400: stem nu op jouw favorieten!

Let op: je kunt niet meer stemmen!

Vergeet de Oscars, de Emmy’s en de Gouden Kalveren: de zesde VIVA400-editie is van start gegaan! Vanaf vandaag zijn de stembussen geopend en kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete VIVA400-vrouwen.

Acht categorieën, acht winnaars
Je mag stemmen in acht verschillende categorieën: Creatief, Mode, Knappe Koppen, Stoer, Eco, Aanstormend Talent, Business en Online. Deze zijn gevuld met supergetalenteerde dames – van schrijfsters tot online entrepreneurs – die opvallen in hun vakgebied. Ze zijn succesvol, gaan gepassioneerd te werk en inspireren anderen met wat ze doen. Maar zoals altijd kan er maar eentje – per categorie dan – met de prijs naar huis gaan…

Winnen!
Welke genomineerden verdienen het om op 26 november een award te krijgen? Mede door jullie stemmen, en een onafhankelijke jury, wordt dat bepaald. Surf naar de virtuele stembus, kies per categorie jouw favoriete VIVA400-gegadigde en wie weet ga jij er zelf ook met een prijs vandoor. Onder de stemmers wordt een Renault Clio verloot, waarmee je één jaar lang mag rondcruisen. Niet verkeerd, lijkt ons!

Your votes, please
Dus zorg dat jouw stemt telt! Wacht niet te lang, de stembussen sluiten op 13 november. Je vindt de categorieën en de 400 genomineerde vrouwen hier. Stemmen doe je met je VIVA-account of door in te loggen via Facebook of LinkedIn.

Let the voting begin!

Klik hier voor de spelvoorwaarden