VIVA400 Visionista’s: deze 10 vrouwen zijn geselecteerd voor ‘La route du succes’ naar Parijs!

De Lijst der Lijsten heeft een gloednieuw zusje: de VIVA400 Visionista’s. Donderdag vond de eerste masterclassdag plaats, waarbij dertig geselecteerde vrouwen aanwezig waren. Aan het einde van de dag bleven er nog tien vrouwen over, de het ‘La route du succés’-programma verder mogen volgen én kans maken op de titel VIVA400 Visionista 2017.

De dertig geselecteerde vrouwen volgden een panelgesprek met VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen, 210th-oprichtster Sofie Rockland en Hella Huizinga van My Greatest Party, onder leiding van dagvoorzitter Sanny Verhoeven. Verder waren er masterclasses van Nathalie Mangelaars van PitchQueen, Marlene de Koning en Hester Eggink van LinkedIn en Eeke Olijve-van den Brink van ABN AMRO MeesPierson én moesten de dertig vrouwen hun droom pitchen voor de jury. Aan het einde van de dag werden er tien vrouwen geselecteerd, die mee mogen naar Parijs om twee dagen masterclasses te volgen. Uiteindelijk zullen er drie vrouwen een personal coaching traject volgen, om zich klaar te maken voor de finale op donderdag 23 november. Dan zal, tijdens de VIVA400 awards, de VIVA400 Visionista 2017 bekendgemaakt worden.

Hieronder vind je de tien geselecteerde vrouwen:

Suzanne Eikmans

Na een festival had Suzanne (21) een zak met overgebleven muntjes over. Met VIVA400 Visionista’s wil Suzanne haar app Festival Wallet naar een hoger niveau tillen.

Lisanne Enderink

Met haar concept Bar Banaan wil Lisanne (22) producten aanbieden, die gemaakt zijn van fair trade bananen, aan leveranciers als Marqt en EkoPlaza.

Doortje Kleinrensink

Doortje (26) is afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool Kleinkunstacademie en de Stella Adler Studio of Acting in New York. Ze wil nu haar eigen swimwear label opzetten, maar kan nog wel wat hulp gebruiken bij het zakelijke aspect.

Michele van den Bouwhuijsen

Michelle (29) wil een handige weddingplanner schrijven en bruidsparen op die manier te helpen de bruiloft te organiseren die bij hen past. Niet perfect, maar uniek.

Dominique Michon

Dominique (25) werd in 2014 al genomineerd voor de VIVA400, maar wil nu VIVA400 Visionista’s gebruiken om de eenzaamheid onder senioren in Nederland tegengaan.

Anke Sweere

Drie jaar geleden is Anke (26)  gestart bij Athlon. Athlon is een van de grootste mobiliteitsaanbieders van Nederland. Op dit moment ligt voor haar de focus op persoonlijk ontwikkelen.

Bente van de Wouw

Met het online magazine Tobehonest.nl wil Bente (22) zich richten op jonge vrouwen en hen de eerlijke kant van het leven laten zien. Hoe ze in godsnaam zo’n online magazine op een succesvolle manier lanceert, daarbij kan ze wel wat hulp gebruiken.

Danique van Grevenbroek

Danique (26) heeft haar eigen stylingwebshop especiallybydaan.nl. Daarnaast is het haar grote droom om een eigen merchandise op te zetten.

Su-Anne van Waes

De overtuiging van Su-Anne (35) is dat er over 40 jaar geen scholen meer zijn. Ze wil zich inzetten voor een leeromgeving die aansluit bij de toekomst.

Shaneequa Vrede

Shaneequa (22) wil HET nieuwe mediaplatform voor jonge meiden creëren. Het platform IAMSXV moet een platform zijn waar we leren dat vallen mag en samen de wegen naar succes met alles beleven.

👚🦄🌸🍬🎀💕 #pinkisthenewblack #viva400visionista #viva400 #renault #vivanl

Een bericht gedeeld door VIVA (@viva_nl) op

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Jessica Brouwer