VIVA400-vrouwen Liselotte en Willemijn van BeBio: ‘We hopen dat natuurlijke huidverzorging een logische keuze wordt’

bebio

Liselotte Wannijn (35) en Willemijn Kornelis (37) willen met BeBio anderen inspireren om verantwoorde keuzes op het gebied van voeding, cosmetica, wonen en lifestyle te maken.

Tekst Katy Boer | Beeld Maaike van Haaster

Vage slogans

Liselotte: “Binnenkort lanceren we onze honderd procent natuurlijke huidverzorgingslijn: SMPL. We blijven weg van ingewikkelde medische termen of vage marketingslogans. We houden het simpel en leggen precies uit wat er in onze producten zit en waarom. De cosmeticabranche kan volgens ons veel transparanter, dat laten wij zien.”

Toekomstdromen

Willemijn: “We hopen dat SMPL uitgroeit tot een groot succes. We willen de lijn snel uitbreiden en zorgen dat deze verkrijgbaar is in winkels, hotels, op vliegvelden… Overal eigenlijk! We hopen dat natuurlijke huidverzorging een logische keuze wordt voor mensen en dat wij daaraan kunnen bijdragen. In de toekomst zien we een plek voor ons waar mensen de producten kunnen ervaren, maar ook terecht kunnen met vragen en waar we workshops kunnen geven. We hebben veel dromen en die veranderen iedere dag, maar SMPL en natuurlijke huidverzorging naar een hoger niveau tillen staat bovenaan!”

Inspiratievol weekend

Liselotte: “Helemaal loslaten kunnen we het werk nooit, maar we weten hoe belangrijk ontspanning is. Die vinden we in sport, yoga en in het dichtklappen van de laptop en even met andere dingen bezig zijn. We gaan graag weekenden weg of op vakantie. We komen dan terug met veel nieuwe ideeën en inspiratie.”

Meer lezen over het werk van Liselotte en Willemijn? Je leest het in de rubriek Workzone in VIVA 49. Het blad ligt nu in de winkel of kun je hieronder bestellen.

»Bestel VIVA online | Klik hier «