Komt de VIVA400 live zien!

Welke vrouwen krijgen een felbegeerde VIVA400-award?

Dit wil je niet missen: vanavond vanaf 19 uur zie je hier live vanaf je bank – of bed, wat jij wilt – wie de meest inspirerende vrouwen van Nederland zijn en ervan doorgaan met een felbegeerde VIVA400-award. Voor het eerst in de geschiedenis van de VIVA400 is het complete event, gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, namelijk te volgen via een livestream, op geheel eigen wijze gehost door Q-Music-mannen Mattie & Wietze.

In The College Hotel in Amsterdam wachten de VIVA400-genomineerden die avond met spanning af of ze op het podium worden geroepen. Voorafgaand aan het evenement heeft Nederland gestemd. Maar liefst 38.500 stemmen zijn er dit jaar uitgebracht! Een record aantal. Nu is de vraag, wie winnen er in de categorie Aanstormend talent, Knappe koppen, Business, Creatief, Eco, Mode, Online en Stoer een VIVA400-award? En gaan dus naar huis met een award, eeuwige roem, een FAB-carrièretas en natuurlijk een kus van Beau? Jij bent er deze keer ook bij!

Stukje geschiedenis

Gluur mee en schrijf ondertussen geschiedenis, want voor het eerst in de VIVA-historie proef je via de livestream de sfeer (wat staat er allemaal op het menu van VIVA’s walking dinner?), doe je thuis ook een dansje mee (DJ Geert Bergers in da house) en krijg jij het nieuws als eerste te horen!

Bekijk hier vanaf 19 uur de livestream. Ja, je komt? Kijk en bewonder!