VIVA’s Vijf: 5x dit heb je serieus nodig als carrièrevrouw

Elke vrouw is een powervrouw: of je nu niet, parttime of fulltime werkt. Moeder of niet, in welke branche dan ook. Je mag er zijn. Zie hieronder de VIVA’s Vijf producten die je zeker kunt gebruiken als carrièrevrouw aan de top.

Woman

Lucy Woesthoff eert in haar debuut ‘Woman’ de magische band tussen vrouwen. De bestseller is een inspirerend en ontroerend boek over bepalende momenten, kwetsbaarheden, kracht, dood, ambitie en levenservaring. Een ode aan alle vrouwen onder ons. Hij is te koop en te bestellen bij Bruna en is vanaf €15,99 verkrijgbaar.

Your Super

Als échte carrièrevrouw ben jij continue in de weer. En dat is natuurlijk niet zo gek. Maar als je elke dag zo druk bent, kun je ook een boost gebruiken die jou dat éxtra beetje power geeft. Bij Your Superfood EU heb je verschillende boxen en pakketten voor het ontbijt, lunch en diner die jou lekker oppeppen. Zo kom je de lange dag wel door.

Cluse

Bij een serious carrièrevrouw hoort ook een beetje arm candy. Cluse biedt verschillende designs en uurwerken aan, zo zit er voor ieder carrièrevrouw wat bij. Goud, zilver, het is maar net wat je blieft. Zie hieronder de nieuwe CLUSE x ANKAT hoogwaardig, chic, met een speelse, levenslustige uitstraling.

Bodil Jane

Tegenwoordig is het helemaal hip om thuis aan de slag te gaan. Maar dan is het wel éxtra leuk als je je werkplek naar jouw stijl kunt inrichten. Je spendeert tenslotte al je uren in die kamer! En wij snappen dat maar al te goed en hebben iets super leuks gevonden. Bodil Jane heeft sinds kort nieuwe vloerkleden ontwikkeld, die super leuk zijn maar ook nog eens super zacht en 100% wol en tencil zijn. Kom maar op!

Micheal Kors

Joe, hi. Je wilt niet een uur in de wind stinken als je bij een klant aankomt. Daarom introduceert Michel Kors de nieuwe Eau de Voyage, de nieuwste Wonderlust parfum. Jij steelt meteen de show en sleept álle opdrachten binnen als je met deze parfum de meeting in stapt. Kom maar door met die deals.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief