Dit vonden jullie de leukste artikelen van deze week

best gelezen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

Esther 34: ‘Ik wilde zó graag een kind, dat ik loog dat ik aan de pil was’

erotisch verhaal piemel

Esther (34) verlangt al een tijdje naar een kind als ze de steenrijke Björn tegenkomt. Een relatie wil hij niet, maar toch wordt ze zwanger van hem. Opzettelijk.

Pijnlijk: een van de nieuwe Temptation-verleidsters had zich eerst opgegeven als koppel

kimberly temptation island

Wat als je je als koppel opgeeft voor het nieuwe seizoen van Temptation Island maar je relatie al vóór de opnames op de klippen loopt? Nou, dan doe je toch gewoon mee als verleidster? Lekker puh.

Jekaterina (33) overleefde orkaan Irma: ‘Het leek alsof er een kernbom was gevallen’

Jekaterina (33) woont krap een maand met man en kind op het paradijselijke Sint Maarten als orkaan Irma op 6 september 2017 alles verwoest waar ze net van was gaan houden. ‘Het was de hel, echt de hel.’

Nicolette Kluijver: ‘Ik ben niet vreemdgegaan’

Nicolette Kluijver

Dat Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt een serieuze huwelijkscrisis doormaken, blijkt wel uit het feit dat de RTL-presentatrice sinds kort gescheiden van haar echtgenoot leeft. In Story reageert Nicolette op haar huwelijkscrisis en de hardnekkige overspelgeruchten.

Ryanne van Dorst laat via hilarische boodschap weten wat er écht aan de hand is

Ryanne van Dorst
2018-10-18 12:33:12 HAARLEM – Een portret van acteur Ryanne van Dorst op de set van de film BAANTJER HET BEGIN. ANP KIPPA SANDER KONING

Was het deze week 1 april? Nee, we hebben de agenda dubbel gecheckt en het was toch echt 31 januari. Toch heeft zangeres en presentatrice Ryanne van Dorst (34) gisteren iedereen in het ootje genomen. Zij deelde een foto van zichzelf in het ziekenhuis, waarbij ze ‘eindelijk een echte vent!’ schreef. Iedereen ging meteen uit van een geslachtsverandering, maar niets bleek minder waar…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.